IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2021, 15:26   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Türkiye-Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?




A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında Sırbistan ile karşılaşacak. Yarı finale kadar namağlup gelen Filenin Sultanları, 2019 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde mağlup olduğu Sırbistan’a üstünlük kurarak hem rövanşı almayı hem de üst üste 2. kez adını finale yazdırmayı hedefliyor.


Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak Türkiye-Sırbistan maçı TSİ 18.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Nefesleri kesecek dev maçın canlı anlatımı, skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.



Yarı finale nasıl geldik?

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası macerasında daha önce finalde 2003'te Polonya ile 2019'da Sırbistan ile kozlarını paylaştı. Ancak Ay-Yıldızlılar, iki finalden de üzgün bir şekilde ayrıldı. Ay-Yıldızlılar, 2021'de yeniden finale koşuyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası serüvenine D Grubu'nda başladı. Hollanda, Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Romanya'yı devirip, namağlup bir şekilde adını son 16 turuna yazdırdı. Çekya'yı 3-1 geçen Filenin Sultanları, Polonya'yı da 3-0 yenerek, yarı finale geldi.



2 yıl daha tecrübeliyiz!

Rakip ise 2019 yılında finalde kaybettiğimiz Sırbistan. Giovanni Guidetti'nin öğrencileri, artık geçmişe göre 2 yıl daha tecrübeli ve tek hedefleri kaybedilen şampiyonluğun rövanşını alıp, finalde boy göstermek.

Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:53.