CURRY SAUCE |
04 Ağustos 2021 02:12 |
Portakal Soslu Palamut
Portakal Soslu Palamut Tarifi İçin malzemeler
- 1 limon suyu
- 2 portakal suyu
- Yarım portakal kabuğu rendesi
- 1 su bardağından biraz az zeytinyağı
- 1 çay kaşığı sirke
- 3 diş sarımsak rendesi
- 1 dal biberiye küçük doğranmış
- Defne yaprağı
- Karabiber, tuz
- 3 palamut
- 2 soğan
- 2 patates
Portakal Soslu Palamut Nasıl Yapılır?
- Palamut, soğan ve patates hariç tüm malzemeler derin bir yerde karıştırılır.
- Hazırlanan sosa balıklar eklenir ve 20 dk boyunca sosun içinde bekletilir.
- Soğanlar ve patatesler yuvarlak kesilir. Tuz ve karabiber ile ovulur. Tepsiye yerleştirilir.
- Bekleyen balıklarda patateslerin üzerine tepsiye alınır ve kapta kalan sos üzerlerinden gezdirilir.
- 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirilir.
lezzet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40. |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.