IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2022, 16:17   #1
Ircforumuicon (1) Knorr Karidesli Noodle Tarifi : Acılı & Domatesli

Knorr Karidesli Noodle Tarifi : Acılı & Domatesli


Noodle’lar bundan birkaç yıl öncesine kadar bu kadar yaygın değildi ve hayatlarımıza, dolayısıyla mutfaklarımıza çok sık girmiyordu. 5-10 sene öncesinde “akşama noodle yiyelim” cümlesini kurmayan pek çok kişi vardır. Ancak yakın zamanda bu değişti. Şimdi noodle tarifleri, kısa zamanda doymanın en lezzetli alternatiflerinden oldu.

Noodle’ları bu kadar sevince de her damak zevkine göre değişik tariflerini üretir olduk. Acı sevenler için bol acılı noodle, tanıdık tatlardan vazgeçemeyenler için domatesli noodle, et sevenler için biftekli noodle, beyaz et hastaları için tavuklu noodle ve dahası hep aşina olduğumuz, sık sık hazırladığımız tarifler.



Knorr Karidesli Noodle: Acılı ve Domatesli Servis Önerileri Noodle tarifleri Asya mutfağından çıkıp gelme biliyorsunuz??

Tatlı acı sosla hazırlanmış tavuk tarifleri, kuru yemişli susamlı et soteler, çin mantıları, spring roll isimli sebzeli börek tarifleri gibi Asya restoranlarından aşina olduğumuz tarifler, karidesli noodle tarifinin yanına çok yakışacaktır.

Doğranacak sebzeleri, noodle’ları pişirmeye başlamadan önce doğrayıp kenarda hazır tutarsanız; yemek hazırlama aşamasında eliniz ayağınıza dolaşmaz. Noodle’lar pişti mi, sebzeler yetişti mi, yağ kızdı mı diye ayrı ayrı endişelenmezsiniz.

Knorr Karidesli Noodle: Acılı ve Domatesli Kaç Kaloridir?
Bu leziz karidesli noodle tarifimizin bir porsiyonu yaklaşık olarak 600 kaloridir. Havuç, kabak, yeşil soğan ve sarımsak içerdiğinden dolayı hem lifli hem de bol vitaminli olan bu leziz öğün; aynı zamanda ihtiyacınız olan karbonhidratı ve proteini de sağlıyor. Karidesli noodle tarifini kalori hesabı yaparak günlük beslenmenize ekleyebilirsiniz yalnız diyetteyseniz porsiyonlarınızı kontrollü tutmakta fayda var.




Knorr Karidesli Noodle Tarifi Nasıl Yapılır?


  1. Tencereye su ve tuz ekleyip kaynatın. Su kaynayınca Knorr noodle'ları ekleyip, 3 dakika pişirip süzün.
  2. Tavada 2 yemek kaşığı ayçiçek yağını ısıtın. Sarımsakları ekleyip 2 dakika kavurun.
  3. Ardından karidesleri ekleyip kavurmaya devam edin. Karidesler suyunu çektikten sonra sırayla havuç, kabak ve yeşil soğanları ekleyip 4 dakika kadar kavurun.
  4. Süzülen noodle'ları ekleyin. Üzerine 3 yemek kaşığı soya sosunu ekleyip karıştırın ve 2 dakika daha ocakta pişirin. Servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:25.