24 Haziran 2021, 23:56 | #1 |
Uskumru Pilaki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER 2 adet uskumrunun filetosu 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet soğan 1.5 tatlı kaşığı domates salçası 300 gram rendelenmiş domates (yaz domatesi) 2 adet küçük boy patates 2 adet orta boy havuç 4 adet kereviz sapı 1/2 lime, 2 dal biberiye Tuz, tane karabiber YAPILIŞI Sığ bir tencereye zeytinyağını alıp ocağa oturtun ve kıyılmış soğanı ekleyip kavurun. Salça ve domates ilave edip karıştırın. Halka doğranmış patates, havuç ve kıyılmış kereviz sapını ekleyip karıştırın. Baharatları ilave edin. Sebzeler yumuşayınca uskumruları sosa batacak şekilde yerleştirin ve dilimlenmiş lime serpiştirin. Kapağını kapatıp yaklaşık 10 dakika pişirin. PÜF NOKTASI Balık çok hızlı piştiğinden, pişirme sırasında yemeğin başından ayrılmadan sık sık kontrol edin.Balık satın alırken deniz kokmasına özellikle dikkat edin. |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|