Alisa |
25 Aralık 2023 04:52 |
Kavanozda Vezir Çorbası
avanozda Vezir Çorbası Tarifi İçin malzemeler
- 1,5 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış)
- 1/2 tavuk göğsü (Küçük doğranmış)
- 3 dilim pastırma (Küçük doğranmış)
- 1 avuç taze soğan (Doğranmış)
- 1 adet kuru soğan (İnce doğranmış)
- 1 diş sarımsak (İnce doğranmış)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1.5 yemek kaşığı salça
- 1 adet domates
- 1 adet kırmızı közlenmiş biber (Doğranmış)
- 4 su bardağı tavuk suyu
- Tereyağı
- Tuz
- Karabiber
Kavanozda Vezir Çorbası Nasıl Yapılır?
- Domates ve salçayı mutfak robotundan geçirin.
- Bir tencerede soğan ile sarımsağı tereyağ ve sıvı yağ karışımında kavurmaya başlayın. Daha sonra közlenmiş kırmızı biberi ekleyin.
- Bu arada tavuk parçalarını bir tavaya alarak kekik, tuz ve karabiber ilave ettikten sonra hafifçe kavurun ve haşlanmış fasulye, domates karışımı ile birlikte tencereye ekleyin.
- Tavuk suyu ilavesinden sonra pastırmaları da ekleyin ve kaynamaya bırakın.
lezzet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:47. |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.