IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 Post By meLanie
  • 1 Post By KahKaha
  • 1 Post By meLanie

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2022, 20:57   #1
Standart Protez Tırnak

Protez Tırnak Nedir? Zararları Nelerdir? Ne Kadar Kalır?

Protez Tırnak Nedir? Modelleri Nelerdir?
Tırnaklarını uzatamayan kadınlar için oldukça güzel bir uygulama olan protez tırnak, kadınlar için çok kullanışlıdır ve ellerin oldukça güzel gözükmesini sağlar. Asıl tırnağın üzerinde bazı koruyucu maddelerin kullanılması sonrasında takılan bu tırnaklar özellikle tırnak yeme problemi olan kişiler için faydalıdır. Protez tırnak modelleri, kırılgan tırnaklara sahip olan, tırnak uzatmaya zaman ayıramayan kadınlar için oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Protez tırnak çeşitleri 2 şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan ilki jel tırnaktır. Tırnağa jelimsi bir uygulama yapılması ile yapılır ve çok dayanıklıdır. 3 kademede uygulanan jel 1. aşamada tırnağı sabitler. İkinci aşamada tırnağa şekil verilir. Son aşamada sürülen jelle ise tırnağa rötuş yapılır. Bu şekilde tırnak daha ışıl ışıl ve parlak görünür. Bir diğer çeşit akrilik tırnaktır. Bu özel bir toz ile yapılır. Bu uygulama çok doğal olmamaktadır. Tırnağın ucuna plastik yerleştirip özel bir karışım ile tırnağın geri kalan kısımları doldurulur.

Protez Tırnak Zararları Nelerdir?
ellerin daha bakımlı gözükmesi için uygulanan ve son yıllarda pek çok kadın tarafından tercih edilen protez tırnak sonrası incelme söz konusu olabilmektedir. Asıl tırnakta çok az miktarda gelen bu incelme 2-3 hafta içerisine bakımla eski haline dönmektedir. Genel olarak bu uygulama tırnağın kendisine zarar vermemektedir. Çünkü uygulama sırasında kişinin kendi tırnağının hepsi kapatılmaz. Tırnakların uç kısımlar bu tırnaklar özel bir şekilde yapıştırılır. Tırnaklar dip kısmından hava alır ve uzar. Bu uygulama dip kısımlar kapatılmadığı için tırnak zarar görmemektedir. Uygulama sonrasında kağıt törpü kullanılmamalı ve ojeler asetonsuz oje çıkarıcıları ile çıkarılmalıdır. Kendi tırnağınız gibi kullanabileceğiniz bu tırnaklar ile daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Protez Tırnak Ne Kadar Kalır? Nasıl Yapılır?
Eğer evde protez tırnak yapımı sağlamak istiyorsanız öncelikle bu işi çok iyi biliyor olmanız gerekir. Aksi durumda tırnağınıza zarar verebilirsiniz. Protez tırnak yapımı için öncelikle asıl tırnağın üzerine takma tırnak takılır ama tüm yüzeye yerleştirilmez. Uca doğru yapıştırılır. Daha sonra takılan tırnak törpülenmelidir. Yüzey bu şekilde eşit hale getirilir. Tırnak yüzeyi törpülenip eşitlendikten sonra akrilik kullanılır. Jel ya da akrilik uygulama burada yapılır. Akrilik uygulama sonrasında tırnak yüzeyi pürüzlü olur. Bundan dolayı tekrar törpüleme yapılır. Bu şekilde tırnaklar canlı ve parlak bir hal alır. Sonrasında oje sürerek kullanabilirsiniz. Protez tırnak kaç saat sürer diye baktığımızda yaklaşık olarak 1.5 saat sürer. Düzenli bakımları yapılırsa 6 ay boyunca bu tırnaklar kullanılabilir.

Protez Tırnak Fiyatı Nedir? Nasıl Çıkarılır?
Eğer ki tırnaklarınızdan sıkıldıysanız protez tırnak çıkarma işlemi için yaptırdığınız yerden destek alabilirsiniz. Birtakım malzemeler ile kolay bir şekilde çıkartılmaktadır. Direkt olarak takma tırnak çıkartılabilir. Evde çözülmesi oldukça zordur. aksi durumda kalıcı sorunlar meydana gelebilir. Protez tırnak kaç TL diye soracak olursanız yapılan yere ve çeşidine göre fiyatlar değişmektedir. Protez tırnak yaptıranların yorumlarına baktığımızda jel çeşidi de akrilik çeşidi de sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer sizler de yaptırmak isterseniz bir güzlelik merkezinden destek alabilirsiniz.


KahKaha bunu beğendi.
________________


 
Alt 06 Ekim 2022, 18:34   #2
Founder
KuzenKit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tırnaktan tiksinen bir ben mi varım?

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 06 Ekim 2022, 19:30   #3
Standart

Bayılıyorum.
Yaparken tırnak yatağını çok inceltmeseler ve çok pahalı olmasa hep yaptırırım.
Yalnız o 6 ay boş bir süre olmuş. 2-3 haftada bir doldurulması gerekiyor. Tırnak bu, uzar yani.
Çeşit çeşit dizaynlar, çok hoş

meLanie bunu beğendi.
________________





 
Alt 06 Ekim 2022, 19:44   #4
Standart

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayılıyorum.
Yaparken tırnak yatağını çok inceltmeseler ve çok pahalı olmasa hep yaptırırım.
Yalnız o 6 ay boş bir süre olmuş. 2-3 haftada bir doldurulması gerekiyor. Tırnak bu, uzar yani.
Çeşit çeşit dizaynlar, çok hoş
6 ay olayina bende takilmistim ilk bas ama düzenli bakim da takilmaktan vazgectim (:
( doldurulunca evet oluyor )

KahKaha bunu beğendi.
________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:48.