IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2022, 12:24   #1
Kayıtlı Üye
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Tercih Edebileceğiniz Farklı Meslekler..

SEN HANGİ BURÇSUN?

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)
Oğlaklar, iş hayatlarında genellikle yönetim departmanlarında görürüz. Yaptıkları işlerde oldukça başarılı olan oğlak burçları, pratik ve parlak zekâları ile işe başladıkları günden itibaren patronlarının ve çalışanların gözünde hızlı bir yükseliş yakalayacaklardır. Saygısızlığa tahammül edemez, zamanı iyi ve verimli kullanırlar. Satürn yönetiminde olduğundan disiplin, azim ve kontrole dayalı işlerde sıkıntı çekmezler. Aynı zamanda teknolojiye ve matematiğe yatkınlıkları ile de bilinirler. Kurallara uymayı ve yapılan programlara sadık kalmayı seven oğlak burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Organizatörlük
Politikacı
Yöneticilik
Editörlük
Bankacılık
Sigortacılık
Madencilik
Emlakçılık


…ve benzeri olarak bir öncelik sırasına konulabilirler. Aslında oğlak burçları söz konusu işin planlı ve düzenli olması kaydı ile hemen hemen bütün sektörlerde mutlu olabilirler. Dolayısı ile bir “en” listesi yapmış olsak da, oğlak burçları isterlerse her işte “en” seviyeye ulaşabilirler.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)
Kovalar, oldukça sosyal ve takım çalışmasına da uygun yapıları sayesinde çalışma hayatında çok başarılılardır. Hayal güçleri geniştir ve fikir olarak çağın ötesindedirler. Kova burçları ile birlikteyken asla ne düşündüklerini anlamanız mümkün olmaz. Oyunculuk, dansçılık gibi alanlarda mutlu olabilecekleri gibi arkeoloji, sosyoloji gibi bilimsel alanlarda da başarı yakalayabilirler. Uranüs yönetiminde olduklarından dolayı farklı, sıra dışı ve toplumsal işler hoşlarına gider. İş yerinde radikal kararlar almaları ile ünlü, arkadaş canlısı, uyumlu, paraya kıymet vermeyen ama bir yandan da ne yapacağı belli olmayan kova burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Tasarımcı
Pilot
Bilim insanı
Felsefeci
Müzisyen
Yazar
Doktor
Karikatürist


Tüm bunların akabinde sanatın her alanında mutlu ve başarılı olacaklarına inanılan kova burçları; sıradan bir hayatı asla yeterli bulmayacaklardır. Sıra dışı mesleklerde her gün yeni bir şey bulma hevesiyle yanıp tutuşmak onlar için en iyi seçenek olacaktır.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)
Balıklar sanatçı ruhlu kişilerdir ve ofis işlerine uygun değildirler. Hayal gücü yüksek ve duygusal yapıya sahip olduklarından dolayı bu özelliklerini besleyecek işler yaptıklarında başarıları kaçınılmazdır. Sıradan kişilerle çalışmak istemezler. Neptün yönetiminde oldukları için sezgisel ve yardıma yönelik işlere oldukça uygundurlar. Müzikle ilgili her şeyi, dans etmeyi ve fotoğraf çekmeyi seven, sezgileri güçlü olan balık burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Dalgıç
Sanatçı
Mimar
Psikolog
Sosyal yardım görevlisi
Fizyoterapist
Veteriner
Sporcu


Hassas ve derin duygulara sahip olduklarından; ilgilerini çeken meslek her ne olursa olsun, şayet başka bir seçenekte insanların yararına olan bir şeyler varsa o mesleğe yöneleceklerdir. Fazla vicdanlılardır ve bu nedenle seçimleri bazen otomatikleşebilir.

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan)
Koçların yüksek enerjileri sayesinde yapmak istedikleri işlerde tutunmaları oldukça kolay olacaktır. Engeller ve baskılar onları korkutmaz, kendilerini başarıya odaklamışlardır ve belirli hedefleri vardır. Sağa sola çarparak da olsa amaçlarına mutlaka ulaşırlar. Mars yönetiminde oldukları için düşe kalka yaşamaktan asla yorulmayan güçlü burçlardır; kesme, biçme, keskin aletler kullanma konusunda etkilidirler. Güçlü bir iradeye sahip, coşkulu, enerjik ve cesaretiyle kendine hayran bırakan koç burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Kimyacılık
Mühendislik
Askerlik
İşletmecilik
Eğlence sektörü
Eleştirmenlik
Polislik
Cankurtaran


Hayattan zevk almayı kendine her zaman amaç edinmiş koç burçları; hayatın onlara sunduğunu her imkânı yakalamaya çalışırlar. Bu nedenle burada bahsettiğimiz mesleklerin haricinde güç, kuvvet ve sabır gerektiren her mesleği yapabileceklerini düşünüyoruz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)
Boğalar, çalışma hayatlarında rahatlarına düşkün ve sanatçı yönleriyle de oldukça kuvvetli burçların başında geliyorlar. Kendi hedeflerine ulaşmak için öylesine çok çalışırlar ki, yanında çalışanlar onların bu çalışmaları karşısında kendilerini kötü hissedebilirler. Venüs yönetiminde oldukları için güzellik ve uyumla ilişkili ama çok fazla enerji harcatmayan işlerde üstlerine yoktur. Sıcakkanlı, ne istediğini bilen, kararlı ve sabırlı bir yapıya sahip olan boğa burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Ressamlık
Tıp sektörü
Dekorasyon
Avukatlık
Mimarlık
Muhasebeci
Çiçekçilik
İşletmeci


Boğalar aynı zamanda ilham veren birer konuşmacı veya sunucu olabilirler. Aslına bakarsanız rahatlarını bozmayacakları ve kendilerinden ödün vermeyecekleri her türlü mesleği yapabilirler. Yaptıkları işlerin altına imzalarını atmayı da ihmal etmezler.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)
İkizlerin hızlı çalışan aktif bir zekâsı olduğu için, çevresindeki kişilerin ağır çalışma temposunu bir türlü anlayamazlar. Her patronun çalışmak isteyeceği burçlar arasında ikizler burçları başı çekerler. Yalnız, isteksiz ve keyifsiz oldukları günlerde, özel telefonlarına bile cevap vermezler. Merkür yönetiminde olduklarından dolayı zekâ, araştırma, el becerisi ve iletişime dayalı işler onlar için biçilmiş kaftanlardır. Gizemi ve riski seven, yüksek zekâya sahip ikizler burcu için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Diplomat
Edebiyatçı
Borsacı
Hukukçu
Komisyoncu
Santral operatörü
Öğretmen
Danışman
Gazeteci


İkizler burçları, hesap işlerine olan yatkınlıkları ve risk almaya olan düşkünlüklerinden dolayı büyük bir ihtimalle bu alanlara yöneleceklerdir. Araştırmayı ve sürekli değişim halinde olan şeylerle uğraşmayı oldukça severler.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)
Yengeçler, genellikle duygusal bir iç dünyaya sahip olan yengeç burçları kariyerlerinde genellikle başarılı olurlar çünkü çalışkan burçlardır. İyi bir eğitim hayatından geçen yengeçler, iş hayatlarında biraz uzun sürecek olsa da yüksek mevkilere gelirler. Ay yönetiminde olmalarından dolayı kadınları anneliğe yatkın, erkekleri ise daha çok çalışmaya dönüktür. Toplumda daha çok duygusallığı ile bilinen yengeçler için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Turizm
Sanat
Hemşirelik
Öğretmenlik
Bahçıvanlık
Çocuk Bakımı
Eczacılık
Armatörlük


Daima yükselmek, değişmek ve daha fazla kazanç elde etmek istedikleri için seçimlerini de buna göre yaparlar. Buldukları işlerde uzun süreli çalışmaları için kendilerini her daim yükseltmeleri gerekmektedir, çünkü bir yengeç ona fayda sağlamayan yerlerde barınamaz.

Aslan Burcu (23 Temmuz-22 Ağustos)
Aslanlar, her konuda açık ve net bir tarza sahiptirler. Onayladıkları konuyu hareketleri ile belli ederler. Başladıkları bir iş konusunda son derece sebatkârlardır. Hiç ara vermeden uzun süre çalışabilir, hatta günlerce çevrelerindeki her şeyi unuturlar. Aslanlar lider ruhlu, karizmatik ve sadık bir yapıya sahiptirler. Güneş yönetiminde olduklarından idarecilik ve yönetime dayalı tüm işler için idealdirler. Korkusuz, ilham veren, zor beğenen ve bağımsız olan aslan burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Devlet yöneticisi
CEO
Moda tasarımcısı
Tur rehberi
Satış uzmanı
Performans sanatçısı
Yönetici
Fotoğrafçı


Çalışma alanlarında en iyi işi çıkaran aslan burçları bu mesleklerden birini tercih edebilir ve daima çok daha iyisini yapabilirler. Bir işi sevmelerine gerek yoktur, “en iyi” olmak için daima her şeyi kusursuz yapmaya çalışacaklardır.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)
Başaklar oldukça mükemmeliyetçi, analizci, çalışkan ve matematiksel zekâya sahip burçlardır. Merkür yönetiminde olduklarından; pratiklik, el becerisi, araştırma gerektiren tüm işler için idealdirler. Dikkat ve metot kişileridir bu nedenle yanlarında çalışanlardan da sürekli ayrıntı bekleyebilirler. Bir başakla çalışmak için, onu olduğu gibi kabul etmek gerekmektedir. Titizliği ve düzeniyle nam salan başak burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Öğretmen
Yazarlık
Sekreterlik
Yayıncılık
Arşivci
Muhasebeci
Gazetecilik
Kütüphaneci


Tamamı belli bir düzen ve disiplin çerçevesinde yapıldığı takdirde muhteşem yerlere gelinebilecek mesleklerdir. Şayet bir meslekte düzen ve disiplin ön şart ise başak burçları kesinlikle farklarını ortaya koyacaklardır.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)
Terazilerin yapacağı iş fazla zor olmamalıdır. Neyin nereye yakışacağını onlardan daha iyi hiç kimse bilemez. Huzursuz ve kaba ortamlarda çalışmaktan hoşlanmazlar. Diplomasi ve hukuk alanlarında oldukça başarılılardır. İyi bir terazinin yanında çalışmak son derece keyif vericidir. Çok mantıklıdırlar, olayları her açıdan farklı boyutlarda değerlendirir ve asla hemen karar vermezler. Venüs yönetiminde olduklarından dolayı uzlaşma ve idareye dayalı işler onlar için biçilmiş kaftandır. Tek başına yaşamayı sevmeyen, sosyal çevresi geniş olan teraziler için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Sunucu
Satış görevlisi
Müzakereci
Süpervizör
Siyaset
Hukuk
Halkla ilişkiler
Estetisyenlik


Sosyalliği sayesinde satış konularında hayata 1-0 önde başlayan teraziler, bu söylediğimizi bir kenara not edip meslek seçimlerini buna göre yapabilirler.

Akrep Burcu (23 Ekim-22 Kasım)
Akreplerin planlama becerileri yüksektir ve güçlü bir sosyal/kişisel yapıları vardır. Şeytan tüyleri olduğunu da söyleyebiliriz. Mars ve Plüton yönetiminde olduklarından dolayı araştırmayı, incelemeyi ve uğraştırıcı meslekleri severler. Bu tip mesleklerde yorulmaktan ziyade kendilerini daha iyi ve daha verimli hissederler. Meraklı ve gizemli olmalarıyla tanınan akrep burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Dedektif
Yönetici
Sanatçı
Eğitimci
Reklamcı
Kâşif
Satış/Pazarlama
Bilim insanı


Araştırmacı ruhları ve sezgileri birleşince akrepler birçok meslekte başarılı olacaktır. Durdukları yerde duramayan ve sürekli hareket halinde olan bu burçlar kendilerini körelttiğini düşündüğü hiçbir meslekte uzun durmayacaklardır. Akrepler çalışmalıdır; daha çok ve daha çok…

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık)
Yayların yapılarında üreticilik ve bilimsellik vardır. Yay burcu, Jüpiter yönetiminde olduğundan dolayı gezmeye, dolaşmaya, temiz havaya ve felsefi düşünmeye dair işlerde ustadır. Adaletli olmalarının yanında usta bir karar verici de olan yay burçları, büyük ihtimalle çoktan isabetli bir seçimde bulunmuştur fakat biz yine de önerilerimizi sunalım. İşte öğrenmek ve başarmak için fazla hırslı yay burçları için önerebileceğimiz meslek ve sektörler:

Siyaset
Ruhsal danışman
Menajer
Tıp
Felsefeci
Halkla İlişkiler
Hosteslik
Asistanlık


Unutmadan; yay insanlara olan güveni ve hayatı belki tüm burçlardan daha çok sevmesi nedeniyle yüksek mevkilere gelmeyi hak etmiş bir burçtur. Ondan alacağınız enerji ve isteklendirme sizleri de daha üste taşıyacaktır.
________________

(Sanaldaki Bazı İnsanlara İki Gözünüde Feda Etsen Derlerki O Zaten Kördü)
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:58.