IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03 Haziran 2023, 10:54   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Kadınları Etkilemenin Yolları Neler?

İşte burçlara göre kadınları etkilemenin yolları; hangi burç hangi beklentiler içinde, nelerden ve kimlerden etkilenir, hoşlanır?

KOÇ KADINI: Şık ve pahalı hediyeleri sever Koç kadını. Hareketli, enerjik ve sosyal erkeklerden hoşlanır. Birlikte olduğu erkekle dışarı çıkmak, planlar yapmak, eğlenmek ve güzel yerlerde yemek yemek ister. Ona karşı dürüst, cesur ve cömert olmalısınız.

BOĞA KADINI: Kültürlü, sanat zevki olan, güzel konuşan ve kibar erkeklerden hoşlanır Boğa kadını. Ona karşı samimi, cömert, sıcak ve dürüst olmalısınız. Maddi konuları da çok önemseyen Boğa kadını için pahalı parfümler, güzel ve lüks araba ve ev vazgeçilmezdir.

İKİZLER KADINI: Tez düze rutin bir hayattan çok sıkılır İkizler kadını. Ayrıca cimri erkekleri hiç sevmez. Ona karşı her zaman cömert olmalısınız, bakımlı görünmelisiniz ve hayatınızda her an bir hareket, bir plan olmalı. Aksi takdirde İkizler kadını hemen bırakır sizi ve yeni heyecanlar peşinde koşar.

YENGEÇ KADINI: Mütevazı ve duygusal Yengeç kadını; başını yaslayacağı, sevecen ve sahiplenici erkeklerden hoşlanır. Birlikte olacağı erkek ona hoş sürprizler yapmalı, her zaman sevgisini göstermeli ve manevi değeri yüksek hediyeler almalıdır.

ASLAN KADINI: Tipik Aslan kadını için birlikte olacağı erkek; yakışıklı, karizmatik, bakımlı, kendinden emin, kariyerli bir iş sahibi, para konusunda cömert olmalı, ona sürekli pahalı hediyeler almalı ve onu iltifatlarıyla şımartmalıdır.

BAŞAK KADINI: Duygusal bakımdan dengeli, kibar, bakımlı, şık, sosyal ve akıllı erkeklerden hoşlanır Başak kadını. Aynı zamanda birlikte olacağı erkek kültürel konulara ve doğaya ilgi olmalıdır.

TERAZİ KADINI: Akıllı, entelektüel ve eğitimli erkekleri terci eder Terazi kadını. Ayrıca dürüst, kibar, dengeli ve tatlı dilli olmalı birlikte olacağı kişi.

AKREP KADINI: Seksi, erkeksi ve hafif sahiplenici erkeklerden hoşlanır Akrep kadını. Ancak birlikte olacağı erkek onu ezmeye çalışmamalı, kültürlü olmalı ve küçük hediye sürprizleriyle onu şımartmalıdır. Sadakat en önemsediği konudur.

YAY KADINI: Yay kadını sosyal ve eğlenceli erkekleri tercih eder. Birlikte olacağı erkek, siyaset, spor, kültür, sana, yaşam, doğa gibi her alanda bilgi ve fikir sahibi olmalıdır. Onunla her konu hakkında konuşmak ister.

OĞLAK KADINI: Aileye ve geleneksel değerlere düşkündür Oğlak kadını. Bu nedenle; ailesine düşkün, sadık, sevecen, çocuk sevgisi olan, iş sahibi, akıllı ve sahiplenici erkekleri tercih eder.

KOVA KADINI: Her konuda bilgi ve fikir sahibi olan, eğitimli, kültürlü, bulunduğu ortamda tartışmalara katılan, sosyal, akıllı ve uçuk erkeklerden hoşlanır Kova kadını. Cimri erkekleri sevmez. Keyfine göre yaşamak ister. Onun için maddi konular çok önemli değildir, bol bol gezi programları yapar, birlikte olduğu kişiyle güzel bir hayat geçirmek ister.

BALIK KADINI: Romantik ve hoş sözler söyleyen erkeklerden hoşlanır Balık kadını. Bol bol zaman geçirmek ister birlikte olacağı erkek ile ama romantik anlar. Örneğin güzel bir restoranda mum ışığında romantik bir yemek, ya da kırmızı güllü, hediyeli romantik bir hafta sonu tatili… Ayaklarını yerden kesecek, romantik erkekler onu çok etkiler.
________________

Sanalı bıraktım..
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:46.