IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By meLanie
  • 1 Post By KahKaha

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2022, 23:53   #1
Standart En acımasız 5 burç! Onlarla sakın ters düşmeyin

En acımasız 5 burç! Onlarla sakın ters düşmeyin

KOÇ BURCU

Koç burçları çok çabuk öfkelenir. Onlara karşı kin beslediğinizde bunu size ödetmek için asla geri durmazlar. Hesaplaşmak için harekete geçerler.

Koç burçları asla yaptığı hataları kabul etmez. Her zaman haklı olduklarını düşünürler. İnsanları çok kolay manipüle edebilirler. Kızgın olduklarında tehlikeli olabilirler.

İKİZLER BURCU
İkizler burcu olanlar insanları kırdıklarının farkında varamazlar. Genellikle bir hata yaptıklarında bunu umursamıyormuş gibi davranırlar. Kendi hatalarını kabul etmedikleri için haklı çıkmaya çalışırlar. Sürekli konuşurlar ve seslerini yükseltirler.

İkizler burçları eleştiriyi asla kabul etmez. Her söyleneni olumsuz olarak algılarlar. Eğer gerçekten hatalıysa sizin de geçmişte yaptığınız hataları gün yüzüne çıkarırlar.

ASLAN BURCU
Aslan burçlarını utandırırsanız onlarla olan işiniz tamamen biter. Aslan burçlarının en çok değer verdiği şeylerden biri de itibarları ve şöhretleridir.

Popüler olmayı sevdikleri için herkesin önünde kendilerine bağırılmayı kaldıramazlar. Böyle durumlarda adeta çılgına dönebilirler ve acımasız olurlar. İntikam almak ve öfkelerini dindirmek için planlar yaparlar.

AKREP BURCU
Akrep burçlarını asla kızdırmayın. Onların öfkeleri çok korkunç olabilir. Birinden hoşlanmazlarsa her zaman uygulamaya hazır bir intikam planları vardır.

Akrepler ilk başta gerçekten ketum olabilirler, ancak eleştiri veya sert yorumlarla karşılaştıklarında tehditkar olurlar. Öyleyse geri çekilin ve bir Akrep söz konusu olduğunda bırakın.

OĞLAK BURCU
Oğlak burçları yaptığı hataların farkında varır. Ancak bunu kabul etmez. Oğlak burçları kırdıkları insanların üzüldüğünü ve ağladığını görmeden harekete geçmez. Onlara karşı kin beslediğinizde bunu kayıtsız bırakmazlar.

Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Kova ve Balık, bir hata yaptıklarında gerçekten af dilerler. Diğer burçlar gibi öfke nöbetleri geçirmezler.
KahKaha bunu beğendi.
________________


 
Alt 03 Ekim 2022, 00:01   #2
Standart

Alıntı:
Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Kova ve Balık, bir hata yaptıklarında gerçekten af dilerler. Diğer burçlar gibi öfke nöbetleri geçirmezler.
Allah da bizim cezamızı böyle vermiş

meLanie bunu beğendi.
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:26.