IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç11Beğeni
  • 6 Post By Jayus
  • 1 Post By Prencies
  • 1 Post By KahKaha
  • 2 Post By NesLisaH
  • 1 Post By Furkan

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2022, 11:43   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ~Anket SonuCu: Yengeç Burcu ÖzeL Konu.~


YENGEÇ BURCU
22 Haziran - 23 Temmuz


YENGEÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ:

Grup: Su, negatif,dişi

Yönetici Gezegen: Ay

Renk: Gümüş, gri, eflatun

Uğurlu Taş: İnci

Şanslı Sayı: 2

Şanslı Gün: Pazartesi

Karşıt Burç: Oğlak

Şehirler: İstanbul, Amsterdam, Milano, Manchester, Stockholm

Metal: Gümüş

Çiçekler: Nilüfer, beyaz gül, zambak

Ağaçlar: Defne, köknar

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ:

Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ:

Gerçek Yengeç Burcu insanı fiziksel olarak; soluk, beyaz tenli, orta ve kısa boylu, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavi gözlüdür. Saçları mat ve kahverengi olur.Yengeç kadınları tartışmasız çok güzeldirler. Ay gezegenini simgeleyen güzel yüzleri vardır. Vücut yapıları gençliklerinde güzeldirler. Yaşları ilerledikçe, dikkat etmezlerse kilolu tombul bir vücutları olur.

YENGEÇ BURCU KADINI:


Sakin ve duygusal yengeç burcu kadını çoğu zaman insanlar tarafından anlaşılmayı bekler. Aynı zamanda yengeç burcu kadını çoğu zaman karmaşık duygulara kapılır. Bu zamanlarda ise onları anlamak da oldukça güçleşir. Yengeç burcu kadınını yakından tanımak isteyebilirsiniz. Yengeç burcu kadının özellikleri nedir? Tüm bunları sizin için derledik.

Yengeç burcu kadını oldukça romantik ve kırılgandır. Asla geçmişten kopamazlar. Kalplerinin kapılarını açmakta zorlanan yengeç burcu kadını oldukça evcimen bir yapıya sahiptir.

Yengeç Burcu Kadını Temel Özellikleri Nelerdir?

Yengeç burcu kadını adeta sakin bir limandır. Sevgi dolu ve şefkatli bir kalpleri vardır. Her zaman insanların iyiliklerini düşünürler. Bunun yanı sıra anaç bir kadın olarak da ön plana çıkarlar.

Yengeç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Güzel bir yüz hatları vardır. Aynı zamanda yengeç burcu kadını orta boylu ve hoş bir görünüme sahip olur. Ama beslenmelerine dikkat etmezler ise kilo almaya müsait bir vücut yapıları da vardır.

Yengeç Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar.

Yengeç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir. Karmaşık duyguları nedeniyle her an değişik bir ruh haline bürünebilirler. Aynı zamanda kırılmaktan çok korkarlar. Bu nedenle yengeç burcu kadını gerçekten güvenmediği sürece evlenmez.

Yengeç Burcu Kadını Aşk Hayatı

Kırılmaktan çok korkan yengeç burcu kadını kendini kolay kolay bir erkeğe teslim etmez. Aldatılmaya asla gelemeyen yengeç burcu kadını ömür boyu mutlu olacakları bir evlilik yapmak isterler.

Yengeç Burcu Kadını İş Hayatı

Yengeç burcu kadını iş hayatında başarılı olmak ister. Bunun için ise büyük bir hırsa sahip değildir. Genellikle sevdikleri işlerde çok mutlu olurlar. Bunun yanı sıra home office çalışmak da onlara iyi gelecektir.

Yengeç Burcu Kadını Cinsel Hayatı ve Cinsellik

Yengeç burcu kadını aşık oldukları eşleri ile eşsiz bir cinsel birliktelik yaşarlar Romantizme önem veren yengeç burcu kadını yatakta da romantik ve cezbedici olurlar.

Yengeç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Evde vakit geçirmekten hoşlanan yengeç burcu kadını sevdikleri ile beraber olmaktan mutluluk duyarlar. Aynı zamanda ev partileri, misafir oturmaları ve romantik aktiviteler de onları çok mutlu eder.

Yengeç Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Yengeç burcu kadını ne kadar aşık olursa olsun asla karşısındaki kişiye açılamaz. Daima ilk adımın erkekten gelmesini beklerler. Geçmişe de büyük bir bağlılık duyan yengeç burcu kadını aşık olduğunda yavaş yavaş hoşlandığını belli eder.

Yengeç Burcu Kadını Kıskanç mıdır?

Aşka ve sadakate önem veren yengeç burcu kadını oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Sevdiklerini kıskanan yengeç burcu kadını iş yaşamında ve sosyal hayatında pek de kıskanç değildir. Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir. Karmaşık duyguları nedeniyle her an değişik bir ruh haline bürünebilirler. Aynı zamanda kırılmaktan çok korkarlar. Bu nedenle yengeç burcu kadını gerçekten güvenmediği sürece evlenmez.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Giyinir ?

Yengeç burcu kadını giyimine oldukça dikkat eder. Her zaman şık ve zarif olmayı isteyen yengeç burcu kadını her daim zarif ve hoş görünmeyi sever. Bu nedenle de kıyafet seçimine özen gösterir.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl İkna Edilir?

Yengeç burcu kadınını ikna etmek için onun sevdiği hediyeleri vermek gerekir. Aynı zamanda güzel cümleler ve konuşmalar neticesinde yengeç burcu kolay bir şekilde ikna edilebilecektir.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Sever?

Yengeç burcu kadını aşk maceraları yaşamaktan asla hoşlanmaz. Çünkü yengeç burcu kadını için aşık olduktan sonra mutlaka evlenmek gerekir. Anaç bir yapıya sahip olan yengeç burcu kadını da karşısındaki erkeği çok sever ve bağlanır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Aşık Olur?

Hassas olan yengeç burcu kadını geçmişten kopamadığı için kolay kolay aşık olmaz. Kendisine kol kanat gerek güçlü bir erkeğe aşık olmak ister. Bu kişiyi bulduğunda ise oldukça mutlu bir aşka yelken açılacaktır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadını güçlü ve ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik ve duygusal yapıda bir erkek ile de çok mutlu olacaktır. Yengeç burcu kadını asla aldatmayacak iyi bir erkekten hoşlanır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?

Yengeç burcu kadını kendisini mutlu edecek el emeği hediyelerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik hediyeler de onları çok mutlu eder.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Affeder?

Kırıldığı zaman yengeç burcu kadının gönlünü almak gerekir. Yengeç burcu kadını kendisinden içten bir şekilde özür dilendiğinde affeder.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Pişman Olur?

Yengeç burcu kadını istemeden birini kırdığı zaman pişmanlık yaşar. Aynı zamanda karmaşık duyguların içinde bulunduğu anda söylediği sözler nedeniyle de pişmanlık duyar.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Mutlu Olur?

İyi bir evlilik yapan ve iş hayatında mutlu olan yengeç burcu kadını oldukça mutlu olur. Evcimen bir yapıda olan yengeç burcu kadını duygusal olarak tatmin olduğunda çok mutlu olacaktır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Aşık ve Elde Edilir?

Aşık ve duygusal bir yengeç burcu kadınını elde etmek için doğru adımları atmak gerekir. Romantik ve duygusal bir teklif sonucunda yengeç burcu kadınını aşık etmek mümkündür. Bu şekilde yengeç burcu kadını da elde edilebilir.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Sevgilidir?

Yengeç burcu kadını oldukça duygusal ve benzersiz bir sevgilidir. Her fırsatta sevdiğini söylemekten çekinmeyen yengeç burcu kadını karşısındaki kişiye sevdiğini daima hissettirir. Bunun yanı sıra yengeç burcu kadınının sevgilisi olan erkek de oldukça şanslıdır.

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Anne Olur?

Yengeç burcu kadını anaç bir yapıya sahip olduğu için çok da iyi bir anne olur. Çocuğunu her şeyin üzerinde tutan yengeç burcu kadını oldukça iyi bir annedir. Daima çocuklarının iyi eğitim alması için elinden geleni yapar. Aynı zamanda çocuklarının daima iyiliğini isteyen mükemmel bir anne olurlar.

Yengeç Burcu Kadını Hangi Rengi Sever?

Yengeç burcu kadını mavi ve tonlarını çok sever. Aynı zamanda yengeç burcu kadını pastel tonlarını da çok sever.


YENGEÇ BURCU ERKEĞİ:


Yengeç burcu erkeğinin çok duygusal olduğunu belirtmek önemlidir. Duygularını saklamayan ve bu şekilde yaşayan Yengeç burcu erkeği adına aile en önemli konular arasında yer almaktadır. Yengeç burcu erkeği hakkında bilinmesi gereken detaylar nelerdir? Yengeç burcu erkeği temel ve fiziksel özellikleri, olumlu ve olumsuz yanları ile birlikte aşk, iş ve cinsel hayatı hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Ailesi ile zaman geçirmeyi, ailesini korumayı ve ailesi adına çalışmayı seven yengeç burcu erkekleri tam anlamıyla bir aile babasıdır. Ev hayatına düşkün olan, evde ailesiyle beraber vakit geçirmekten hoşlanan yengeç burcu erkeği, ev ile ilgili hayatı daha çok sever. Bunun dışında yengeç burcu erkeğinin bilinmeyen birçok özelliği vardır.

Yengeç Burcu Erkeği Temel Özellikleri Nelerdir?

Hisler konusunda çok hassas olan yengeç burcu erkekleri; sevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir. Yengeç burcu erkeği, güvenilir bir yapıya sahiptir. Bununla beraber yengeç burcu erkekleri genellikle empati kurabilen, karşısındakinin ne hissettiğini düşünebilen bir karaktere sahiptir.

Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Yengeç burcu erkeğinin fiziksel özellikleri pek dikkat çekici değildir. Genel olarak; kumral veya beyaz tene sahiplerdir. İnce dudakları, belirgin bir çene yapısı ve pürüzsüz bir teni bulunur. Yüz hatları yuvarlaktır ve parlak, gür saçlara sahiplerdir.

Yengeç Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri

Yengeç burcu erkeğinin olumlu özellikleri; romantik olmaları, merhamet duygusuna sahip olmaları, yardımsever ve sabırlı olmaları, yaratıcılık özelliklerinin bulunması şeklinde sıralanabilir.

Yengeç Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri

Yengeç burcu erkeğinin olumsuz özellikleri; rekabetçi olmaları, aşırı duyarlı olmaları, dedikodu yapmaları, ketum olmaları ve kibirli olmaları şeklinde sıralanabilir.

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Yengeç burcu erkeği; diğer tüm burçların içerisindeki en romantik burç olarak tanımlanmaktadır. Yengeç burcu erkeği ile beraber olmak isteyen çok kişi olsa da bunu başarabilen kişinin sayısı oldukça azdır. Yengeç burcu erkeğine aşık olup beraber olan birey, kararlı ve azimlidir. Yengeç burcu erkeği, aşık olduğu kadına romantiklik yapmaktan çok hoşlanır. Eşini etkilemesi adına konuşması gerekmez. Bir bakışı ile eşini etkileyebilen yengeç burçları huzurludur. Bununla beraber her şeyi kafasına takmaz.

Yengeç Burcu Erkeği İş Hayatı

Yengeç burcu erkeği, iş yaşamında oldukça başarılıdır. Bunun nedeni ise çalışkan olmasından kaynaklıdır. İş yaşamında çaba sarf eden ve emek gösteren yengeç burcu erkeği, yüksek mevkilerde yer alır. İşlerine tutkuyla bağlanmalarının yanı sıra işlerini severek yaparlar.

Yengeç Burcu Erkeği Cinsel Hayatı ve Cinsellik

Yengeç burcu erkeği; cinsel hayatta kadınını düşünüp, ona göre hareket eder. Cinsel bir birlikteliğe karar veren yengeç burcu erkeği, sevdiği kadınla bütünleşmek ister. Bu yüzden de yengeç burcu erkeklerinin bazıları, evlilik sonrası sekse olumlu bakmaktadırlar. Yengeç erkeğinin yatakta etkilenebilmesi adına ona karşı yumuşak olmak çok önemlidir.

Yengeç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği; nezaket ve nazik davranışlardan hoşlanır. Yengeç erkeğini elde edebilmek için yumuşak davranışlar yeterlidir. Yengeç burcu erkeği hayatında, eğlenebilecek bir arkadaş ister.

Yengeç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Genel olarak; mesafeli olan yengeç burcu erkekleri, aşk yaşamında kimi zaman başka yönlerini de gösterir. Yengeç burcu erkekleri oldukça romantik ve espritüel bir yapıya sahiptir. Yengeç burcu erkekleri, sevmiş olduğu kadına güven vermek için hevesli olur.

Yengeç Burcu Erkeği Kıskanç mıdır?

Yengeç burcu erkeği kıskançtır. Duygularını kendi içerisinde yaşayan yengeç burcu erkeği, göstermese de oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Affeder ve Barışır?

Yengeç burcu erkeği; zor affeden bir yapıya sahiptir. Bu yüzden küsen yengeç burcu erkeğini özüne döndürmek çok zordur. Bunun için çok çaba sarf etmek gerekir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Geri Döner?

Yengeç burcu erkeğinin geri dönmesi için; heyecanını geri kaybetmemesi gerekir. Bu yüzden kişi, mutlu günleri hatırlatarak, yengeç burcu erkeğini sevdiğini açık bir dille ifade etmelidir. Ayrılıktan sonra pek çok kadının yapamayacağı bir durum olsa da yengeç erkekleri için bu durum işe yaramaktadır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Giyinir?
Yengeç burcu erkeği, giyimine özen gösterir. Temiz olması, yengeç burcu erkekleri için önemlidir. Giyimine dikkat eden yengeç burcu erkeği, bakımına özen gösteren bir burçtur.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl İkna Edilir?

Yengeç burcu erkeğini ikna etmek için; çaba sarf etmek oldukça önemlidir. Yengeç burcu erkeğinin çaba sarf edildiğini görmesi, karşıdakine daha kolay bağlanmasına neden olacaktır. Yengeç burcu erkeği, birçok erkek gibi gururlu değildir. Zayıf düştüğü bir konuda elinden tutulmasına karşı gelmez. Yanındaki kişiyi hiçbir zaman unutmaz.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Sever?

Yengeç burcu erkeği ile beraber olmak isteniyorsa, onun şartlarını iyi bilmek gerekir. Yengeç burcu erkekleri ile oyun oynanmamalıdır. Bununla beraber yengeç burcu erkeği karşısındaki kadına güvenmek ister. Yengeç burcu erkeğine şefkat ve sevgi göstermek çok önemlidir. Yengeç burcu erkeğini sevgisini bu yolla kazanmak mümkündür.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Aşık Olur?

Yengeç burcu erkekleri; genel olarak içten ve samimi olan kadınlardan hoşlanırlar. Bununla beraber yapmacık insanlar yengeç burcu erkeği için hiç uygun değildir. Yengeç burcunun aşık olduğu kadın tipi; şefkatli, iyi kalpli, nazik ve kibar kadınlardır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeklerini bir bulmaca misali çözmek çok önemlidir. Yengeç burcu erkeğinin ruh hali devamlı olarak değişmektedir. Ruh hali değişken olan yengeç erkeğine uyum sağlamak gerekir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?

Yengeç burcu erkeğine alınacak hediyeler; onun kalbine hitap etmelidir. Yengeç burcu erkekleri romantiklikten hoşlanmaktadır. Bu yüzden de buna uygun hediyeler almak önemlidir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Affeder?

Yengeç burcu erkekleri, kolay kolay affeden bir yapıya sahip değildir. Bu yüzden çok çaba sarf etmek ve emek göstermek gerekir. Yengeç burcu erkeğine yeniden sevildiğini belli etmek bu konuda yardımcı olacaktır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Pişman Olur?
Yengeç burcu erkeğinin üstüne gitmemek bu konuda çok önemlidir. Bir süre yalnız kalan yengeç burcu erkeği, hatasını anlayıp pişman olacaktır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Mutlu Olur?

Yengeç burcu erkeğini mutlu edebilmek için gerekli olan tek şey sevgi ve şefkattir. Bu davranışlarla yengeç burcu erkeğini mutlu etmek kesin olacaktır.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Aşık ve Elde Edilir?

Yengeç burcu erkeğini aşık ve elde etmek için samimi davranmak çok önemlidir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Sevgilidir?

Yengeç burcu erkeği, muhteşem bir eş olduğundan sevgililik konusunda da çok iyi ve çok romantik bir eştir.

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Baba Olur?

Yengeç burcu erkeği, erkek çocuklarıyla gurur duyan, kızlarını koruyan bir baba olur.

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Rengi Sever?

Yengeç burcu erkeğinin sakin, huzurlu ve dingin olduğu söylenebilir. Bu yüzden yengeç burcu erkeklerinin rengi beyazdır.

Yengeç Burcu Erkeği Hangi Yemeği Sever?

Yengeç burcu erkekleri için sağlık ve yemek konusu çok önemlidir. Hassas bir yapıya sahip olan yengeç burcu erkekleri için; et yemekleri ön sırada yer alır. Bunun dışında zeytinyağı ile yapılan yemekler yengeç burcu erkekleri için birinci sıradadır.
Prencies, KahKaha, NesLisaH ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
________________

𝐵𝑒𝑛𝑖𝑚 𝑒𝑛 𝑠𝑒𝑣𝑑𝑖𝑔𝑖𝑚 𝑠𝑜𝑧, 𝑠𝑒𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑑𝑢𝑦𝑑𝑢𝑔𝑢𝑚 𝑏𝑒𝑛𝑑𝑖𝑟.
 
Alt 09 Temmuz 2022, 11:48   #2
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık canım benim.

Jayus bunu beğendi.
 
Alt 10 Temmuz 2022, 11:10   #3
Standart

Tamamını okudum ve en uygununun burası olması

Alıntı:
Yengeç Burcu Kadını İş Hayatı

Yengeç burcu kadını iş hayatında başarılı olmak ister. Bunun için ise büyük bir hırsa sahip değildir. Genellikle sevdikleri işlerde çok mutlu olurlar. Bunun yanı sıra home office çalışmak da onlara iyi gelecektir.


Ve e herhalde yani
Alıntı:

Aynı zamanda kırılmaktan çok korkarlar. Bu nedenle yengeç burcu kadını gerçekten güvenmediği sürece evlenmez.

Çünkü yengeç burcu kadını için aşık olduktan sonra mutlaka evlenmek gerekir.

Kendisine kol kanat gerecek güçlü bir erkeğe aşık olmak ister.

Yengeç burcu kadını asla aldatmayacak iyi bir erkekten hoşlanır.

Kırıldığı zaman yengeç burcu kadının gönlünü almak gerekir.

Bunun yanı sıra yengeç burcu kadınının sevgilisi olan erkek de oldukça şanslıdır.

Daima çocuklarının iyi eğitim alması için elinden geleni yapar.

Jayus bunu beğendi.
________________





 
Alt 11 Temmuz 2022, 22:18   #4
Kayıtlı Üye
NesLisaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

FeRiDe mm emeğine yüreğine sağlık canım ❤🧿

AsiL ve Jayus bunu beğendiler.
________________


Sizi sıradan biriymişsiniz gibi
davranan hiç kimseyi
Sevmeyin..!
 
Alt 18 Ağustos 2022, 00:07   #5
"Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna"
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

Jayus bunu beğendi.
________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:07.