IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 Post By VelevKi
  • 1 Post By Hesna
  • 1 Post By Hikaye

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2021, 14:29   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Aşk Acısını Ne Kadar Sürede Unuttuğunu Analiz Ediyoruz.

Dışı Sizi İçi Bizi Yakar!
Burçların Aşk Acısını Ne Kadar Sürede Unuttuğunu Analiz Ediyoruz!

Bazıları aşk acısını derinden yaşarken bazıları ise bir anda unutabiliyor..

Bakalım, burcun sana bu konuda ne diyor?

1.Koç burcu bu öfkeyle devam ederse, aşk acısı ömür boyu sürer.


Koç burcu insanı, aşkı tutkuyla yaşar. Kıskanır, üzer ve aşkı derinden hisseder. Aynı zamanda karşısındaki kişiye de bunu hissettirir. Eğer karşı taraf koç burcunu terk ettiyse, ilk önce çok üzülür. Kendini yerden yere vurur. Ama bir süre sonra onun üzüntüsü inanılmaz bir öfkeye dönüşür. Hırsından ne yapacağını bilemez. Sonrasında ise kendini bir şeylerle oyalamak için uğraşır. Fakat hiçbir şey onun bu öfkesini, sinirini dindiremez. Karşısındaki insana bir şekilde bunu ödetmelidir. Vallahi çılgına dönen koç burcundan her şey beklenir. Bizi biraz korkutuyor. Üzüntüsü çok sürmese bile, öfkesinin dinmesi zaman alacaktır.


2.İkizler Burcu için aşk acısı da neymiş? Herhalde 1 gün filan sürer.

Kısa ilişkilerin insanı olan ikizler burcu, ayrılık acısını öyle derinden yaşamaz. Evet, eğer aşık olduysa bunu iliklerine kadar hisseder ve hissettirir. Ama karşısındaki insan ayrılmak istediyse, onu pişman etmek için elinden geleni yapar. Nasıl mı? Şeytan tüyü olan ikizler burcu, flört etmeye bayılır. Karşı tarafı kıskandırmak ya da aldığı karardan pişman etmek için hemen kendine başka birini bulur. Onla eğlenir ve karşı tarafa "Umrumda değilsin." mesajı vermeye çalışır. Bunu da öyle güzel yapar ki, karşı tarafı gerçekten sinir edebilir. Anlayacağınız ikizler burcu insanının aşk acısı filan olmaz. O bittiyse bir diğeri başlar.

3.Boğa Burcu kendini böyle depresyona sokarsa, aşk acısı 1 ya da 2 yıl sürer.

Boğa burcu insanı aşık olduğu zaman gerçekten kendini kaptırır. Onun için aşk çok değerlidir. O yüzden bir boğa burcu insanı, ayrılığı pek kaldıramaz. Çünkü ilişkiyi uzun ömürlü düşünür ve hayaller kurar. E ayrılık kapıyı çalınca da, tüm hayalleri yıkılır. O kadar üzülür ki, kendini depresyona bile sokabilir. O yüzden aşk acısını çok uzun bir süre atlatamaz. Yıllar geçse de aklına geldiğinde kalbi sızlar.

4.Aslan Burcu azimle verdiği savaşta aşk acısını 2 ya da 3 ayda unutur.

Aslan burcu insanı, kesinlikle mükemmel olduğunu düşünür. Böyle düşündüğü için ayrılığı kabul etmesi biraz zor olur. Eğer karşısındaki insan onu terk ettiyse, mutlaka bir gün ona geri döneceğini düşünür. Çünkü onsuz yapamayacağını düşünür ve geri döneceğine inanır. Fakat geri dönüşün olmadığını fark ettiği an aşk acısı kalbine bir hançer gibi saplanır. Ve o an acı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Evet, aşk acısını çeker ama bunu karşı tarafa hiçbir şekilde belli etmez. Çünkü bu durumun onu küçük düşürdüğüne inanır. Ve dimdik ayakta durmaya çalışır. Her ne kadar aşk acısını çekse de, bunu yenmek için büyük bir savaş verir. Ve asla ardına bakmaz. Verdiği bu savaşı kendince yenmeyi başarır ve aşk acısını çok sürmeden atlatır.

5.Yengeç Burcu için biz de çok üzgünüz. Aşk acısını ömrü billah unutamayacak gibi.

Yengeç burcu insanı için aşk, yaşamın en önemli duygusudur. Ve bu duyguyu öyle içten yaşar ki, karşısındaki insandan başka gözü hiçbir şeyi görmez. Resmen deli divane gibi ortalıkta dolanır. Aşkı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur. O yüzden ayrılık yaşadığı zaman, kendini epey bir zaman toparlayamaz. Bunun sebebi hislerini çok fazla yoğun yaşamasından kaynaklanır. O kadar yoğundur ki duygusu, ayrılık onun kalbini paramparça eder. Aşk acısı çeken bir yengeç burcunu, her yerde salya sümük ağlayarak görebilirsiniz. Uzun bir süre bu durumu atlatamaz. Bunu atlatması yıllarını alabilir.

6.Terazi Burcu için hep aşk lazım, yeni aşklar lazım. Asıl yalnız kalırsa üzülürler, onları yalnız bırakmayın.

Terazi burcu insanı kuşkusuz aşk için yaratılmış. Duygusallığı ve mantığı birlikte kullanan terazi burcu insanı, aşksız yapamaz. Etrafında onu beğenen o kadar çok insan vardır ki, mutlaka yanında biri olur. Ama aşkı öyle bir yaşatır ki, karşısındaki insan ayrıldığı zaman bir daha onun gibi birini bulamayacağını çok iyi bilir. Çünkü terazi burcu insanı, aşka fazlasıyla değer verir ve onu yaşatmak için elinden geleni yapar. Fakat söz konusu ayrılık olduğu zaman, çabuk toparlanabilir. Etrafında ona gizliden gizliye aşık olan fazla insan vardır. Onlardan birine şans verebilir. Bu yüzden aslında terazi burcunu aşk acısı yıkmaz ama yalnız kalmak onun en büyük korkusu olur.


7.Balık Burcu, mendili bu gidişle elinden hiç bırakamayacak. Onun acısı 3 senede anca geçer.

Fazlaca hayalperest olan balık burcu insanı, aşk hayatını farklı bir dünyada yaşar. Karşısındaki insana içten içten aslında çok bağlıdır. Onu kaybetmeyi hiçbir şekilde göze alamaz. Çünkü narin bir yapıya sahiptir. En ufak bir şeye üzülür. Sonrasında da gözyaşları sel olur. Onun bu haline etrafındaki insanlar bile dayanamaz. Çünkü o kadar saf ve temiz duygularla yaşar ki aşkı, onu kaybettiğinde kendini de kaybeder. O yüzden günlerce mendilsiz gezmez. Çünkü her yerde eski hatıraları aklına gelir ve birden ağlamaya başlar. O yüzden yıllar geçse de aşk acısını hala çeker. Aşkı imkansız bile olsa peşinden gitmeyi bırakmaz. Ama gerçekleri görünce kahrından ölür.

8.Başak Burcu mantıkçı olduğu için 1 ya da 2 haftada unutur gider.

Bir başak burcu için aşk bir karmaşa halidir. Çünkü genelde mantığı ile hareket etmeye alışkın olan başak burcu, aşık olduğu zaman duygularını çok yoğun yaşar. Bu durumdan dolayı kendini sürekli geri çekmeye başlar. Ama karşısındaki insana güvendiği zaman da onu kimse tutamaz. Önce onu içten içe sahiplenir, sonra çok sever ve fazla fedakarlık gösterir. Sevdiğini bir şekilde hissettirmeyi başarır. Eğer ayrılık kapıyı çalmışsa, onun için durum daha da karmaşık bir hal alır. Çünkü nasıl hareket edeceğini bilemez. Aradaki sorunun ne olduğunu düşünür durur. Kafasında sürekli kurar ve sürekli kendini suçlar. Aşk acısını çok derinden yaşar ama gururundan da vazgeçmez. Bunu en yakın arkadaşına bile anlatmaktan çekinir. Çünkü mantığını kullanmak onu iyi hissettirir. Kendine farklı uğraşlar bularak aşk acısını hafifletir. O yüzden bir başak burcu insanın aşk acısı en fazla 1 ya da 2 hafta sürer.

9.Akrep Burcu intikamını alana kadar aşk acısını çekecek.

Belki de burçlar kuşağının en gizemli olan akrep burcu insanı, aşkı hiç de hafife almaz. Onlar yaşama tutkuyla sarılırlar ve duygular onlar için çok önemlidir. Aşk konusunda epey zorlayan akrep burcu insanı, eğer birisine aşık olduysa onu derin bir şekilde hisseder. Onun bu güçlü duyguları ve ihtirasları karşısındaki insanı etkilemeye yeter bile. Ama kapıya ayrılık dayandıysa, akrep burcu çılgına döner. Onun aşk acısından beslenen bir intikamı olacaktır. Ve bunun için türlü türlü planlar yapar. O yüzden aşk acısını o intikamını yaşayana kadar sürecektir. Artık ne kadar sürer bilemeyiz. Anlayacağınız bir akrep burcuna aşk acısı çektirmeyin.

10.Oğlak Burcu insanına bunu yapmayın, aşk acısı çektirmeyin. Bunu unutması için en az 1 yılı var.

Oğlak burcu insanı kendini aşka pek fazla kaptırmaz. Genelde onun için kariyer, itibar sahibi olmak daha önemlidir. Bundan dolayı duygularını kontrol altında tutmaya çalışır. Ama her ne kadar duygularını belli etmemeye çalışsa da içten içe duygularını yoğun yaşarlar. Karşısındaki insanı kendi hayatına zor bir şekilde alsa da aldığı zaman tam alır diyebiliriz. O yüzden eğer bir oğlak burcu, karşısındaki kişinin ondan ayrılmasını kaldıramaz. Kendine ihanet edilmiş gibi hisseder. Ve kendi kendine düşünür durur. Aşk acısını derinden yaşar. O yüzden çok çabuk unutamaz. Çünkü o insanı kendi alanına zaten zor almıştır.

11.Yay Burcu için aşk acısı diye bir şey yok. Adamlar bu hayatı yaşıyorlar.

Yay burcu, her zaman merak eden ve merakını cezbeden konularda heyecanlı bir karaktere sahiptir. Aşk da onun için böyledir. Aşkı yaşamak, onları çok heyecanlandırır ama iş rutinleştiği zaman kaçmayı tercih eder. O yüzden onlar için ayrılık acısı diye bir şey yoktur. Olsa bile bu çok kısa sürecektir. Vallahi, kendilerini tebrik ediyoruz. Keşke herkes onlar kadar çabuk unutabilse.


12.Kova Burcu her an aşkı bulacağı için acı çekmezler. Çekeceği acı en fazla 1 saattir.

Kova burcu insanı, her zaman bireysellikten hoşlanır. Hayatına bir kişinin dahil edilmesi kendilerini biraz korkutur. Ondan dolayı karşısındaki insana zor kişiyi oynarlar. Hayatına kolay kolay kimseyi almazlar. Karşısındaki insanın gereksiz samimiyetinden hoşlanmaz. Onu daha çok zeki olması etkiler. Bundan dolayı kendilerine uygun gördüğü bir partner olursa da kalbinin kapılarını açar. He konu ayrılığa gelince öyle çok umursamazlar. Aşk acısı filan çekmezler. Çünkü mantıkçı bir burçtur. Duygularını kolayca bastırıp, etrafındaki farklı insanlara yönelir. Ayrılığı çoktan unutur.



Alıntıdır.
Hesna ve Otis bunu beğendiler.
________________

B
 
Alt 11 Eylül 2021, 11:58   #2
🌱
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
. Hayatına kolay kolay kimseyi almazlar. Karşısındaki insanın gereksiz samimiyetinden hoşlanmaz. Onu daha çok zeki olması etkiler. Bundan dolayı kendilerine uygun gördüğü bir partner olursa da kalbinin kapılarını açar. He konu ayrılığa gelince öyle çok umursamazlar. Aşk acısı filan çekmezler. Çünkü mantıkçı bir burçtur. Duygularını kolayca bastırıp, etrafındaki farklı insanlara yönelir. Ayrılığı çoktan unutur.


VelevKi bunu beğendi.
 
Alt 11 Eylül 2021, 12:00   #3
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
VelevKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aşk acısı çeken bir yengeç burcunu, her yerde salya sümük ağlayarak görebilirsiniz. Uzun bir süre bu durumu atlatamaz. Bunu atlatması yıllarını alabilir.
Bundan benim neden haberim yok.

________________

B
 
Alt 29 Eylül 2021, 12:59   #4
"The ALpha"
Otis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
VelevKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[B]
Boğa burcu insanı aşık olduğu zaman gerçekten kendini kaptırır. Onun için aşk çok değerlidir. O yüzden bir boğa burcu insanı, ayrılığı pek kaldıramaz. Çünkü ilişkiyi uzun ömürlü düşünür ve hayaller kurar. E ayrılık kapıyı çalınca da, tüm hayalleri yıkılır. O kadar üzülür ki, kendini depresyona bile sokabilir. O yüzden aşk acısını çok uzun bir süre atlatamaz. Yıllar geçse de aklına geldiğinde kalbi sızlar.

acayip doğru demiş zor sever zor unutur...

________________

Ne kadar anlatsan da boş,
Karşındakinin anladığı kadarsın...
 
Alt 29 Eylül 2021, 13:25   #5
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hahahahah bak sen

________________


 
Alt 29 Eylül 2021, 13:33   #6
Standart

oğlak burcuyum, yükselenim başak. ama en çok başak burcu olduğumu düşünüyorum nedense. tespitler tutuyor mu? az çok evet. ama şunu unutuyorlar, duyguyu yönetmeyi bilen için anlatılanlar biraz eksik hatta yetersiz, bazı söylemleri ise çokca abartılı.

VelevKi bunu beğendi.
________________


eksik başlayan hiçbir hikaye, tamamlanmaz.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:33.