IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2023, 11:56   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Meleklerle İletişim: Meleklerden Nasıl Yardım İstenir?

Hepimiz mutlaka duymuşusuzdur koruyucu ve rehber melekleri ...
Emin olun çok işinize yarayacak ve hayatınızı değiştirecek!



Öncelikle onunla iletişime geçmeye çalışın.
Ona doğrudan sorun : "Benim kodum ne?" Yanıt anında gelecektir. Yanıt tıpkı bir iç ses tarzında oluyor. Bu bir sayı da olabilir, bir sözcük de. Fakat kodu düşündüğünüzde tamamen sizinle alakası olan, anlamlı bir yanıt olduğunu fark edecek ve çok şaşıracaksınız.

Ona tamamen güvenip net şekilde komutlar vermelisiniz. Örneğin: "Sevgili baş melek Mikail, bana .......... konusunda yardım edeceğini biliyorum. Sana çok teşekkür ederim."

İlk zamanlar denediğinizde ani ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayacaksınız. Bu size saçma gelebilir fakat bir süre sonra gerçekten şaşıracaksınız. Kayıp eşyalarınız tuhaf bir şekilde sizin için bulunacak ve karşınıza çıkacak.

Korkularınızı onlara anlatın... Unutmayın ki onlara izin vermezseniz, özellikle ciddi konularda size izinsiz yardım edemez, size müdahale edemezler.

Biraz korku kutusundan bahsedelim :
-Öncelikle minik bir tahta kutu alın. Her gece yatağa yatmadan önce korku ve endişelerinizi, sizde olumsuz enerji üreten duygularınızı, anılarınızı bu kutunun içerisine anlatın ve sonrasında meleklere seslenerek dileğinizi dile getirin.
Ardından kutuyu kapatıp yatıp uyuyun. Kısa bir süre sonra bütün sorunların tuhaf bir şekilde ortadan kalktığını göreceksiniz.

Kötü bir durumla karşılaştığınızda meleklerden yardım alabilirsiniz. Onlar bu durumla mümkün olan en az zararla kurtulmanızı sağlayacaklardır. Yalnız unutmamakta fayda var : Melekler saf iyiliğe gelir. Onlar, iyi niyetli dileklerinize her zaman olumlu yanıt verirken, zararlı sonuçlar doğuracak dileklerinize yardım etmeyecek, aynı zamanda uzaklaşacaklardır. Meleklerden maddi konularda yardım isterken para kelimesini kullanmamaya özen göstermeliyiz. Bunun yerine ‘’bereket’’ cümlesini kurmalıyız. Unutmayalım ki onlarda bizim iyiliğimiz için bize sonsuz bir hizmet isteğinde bulunurlar.
Sevgi ve iletişim konularında da onlardan yardım alabilirsiniz. Anlaşamadığınız ve bir türlü ortak nokta bulamadığınız bireyler ile aranızdaki iletişim bağını güçlendirmek için sadece baş meleklerinizden yine yardım alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken onlarla içsel olarak konuşmaya çalışmak. İnanın sadece onları düşündüğünüzde bile içinizin huzurla dolacak.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31.