IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:30   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Boğa Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Boğa Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Boğa ve yükselen Boğalar ; ev, aile ve yuvanız için yapılması gereken aile içi görüşmelerin hızlandığı ve organize etmeniz gereken konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Kafanızda bir sürü plan olabilir ama bu planları uygulamak sandığınız kadar kolay olmayacak en azından Pazartesi günü. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Özel hayatınızla ilgili konularda, geleceğinizi ilgilendirecek önemli adımlarda ve eğitim alanlarınızda güzel etkileşimler altındasınız, istediğiniz haberler karşınıza gelebilir.

Salı günü Merkür’ün Neptün’le olan olumlu açısı sosyal çevrenizdeki insanların ilişkiniz konusunda sizi desteklediğini ve işlerinizi yaparken size faydalı ve yardımcı olduklarını da fark edeceksiniz. Çarşamba Venüs Terazi burcuna geçecek çalışmaktan, üretmekten mutluluk duyacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca hem çok çalışabilir hem de bir yandan da iş hayatınızı güzelleştirmek, iş hayatınızda dengeyi kurmak, sıkıntı yaşadığınız insanlar varsa bu insanlarla bağı kuvvetlendirmek adına bu dönemi kullanabilirsiniz. Sağlığınızda gözle görülür gelişmeler devreye girebilir kendinize daha fazla bakmak istediğinizi fark edebilirsiniz ama bu dönem zengin ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeniz, şekere düşkünlüğünüz kilo alımınızı hızlandırabilir.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçecek para ile ilgili konular önem kazanıyor. 2 hafta boyunca maddi konular, gelirleriniz, alacak verecek dengesi ya da bu alanda neler yapabileceğinizi bolca konuşacak sıkıntı ve problemlerinize maddi konularda çözüm üreteceksiniz. Ruhsal ve mistik konulara ilginiz artabilir eğer bu alanda çalışmalarınız varsa bu çalışmalarınızın hızlandığını görebilirsiniz. 10 Kasım Cuma günü dikkatli olmakta fayda var duyduğunuz bazı bilgiler doğru olmayabilir. Yatırım yapıyorsanız herhangi bir yerde yanlış adımlar atmaya meyilli olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki parasal konular o kişiyle ilişkinizi gerginleştirebilir.

Pazar gününe dikkat, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Bu dönem farklı davranma isteğiniz tavır değişikliğiniz en çok ilişkide olduğunuz kişileri ya da size hayranlık duyan, sizinle vakit geçirmek isteyen insanları etkileyecek o insanlarla aranızdaki gerginliklere açık olabilirsiniz. Popülerliğinizde bir düşüş olabilir beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir bu etkiye dikkat edin.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:23.