IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Bilişim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumu.org/bilisim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Apple TV+’ın sevilen dizisi nihayet geri dönüyor! (https://www.ircforumu.org/bilisim-dunyasindan-son-haberler/118564-apple-tv-sevilen-dizisi-nihayet-geri-donuyor.html)

AkGün 30 Ocak 2024 11:34

Apple TV+’ın sevilen dizisi nihayet geri dönüyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Apple TV+’ın sevilen bilim kurgu dizisi Severance, iki yıllık suskunluğun ardından geri dönüyor. Bir sezon yayınlanmış olmasına rağmen büyük kitlelere ulaşan dizi için müjdeli haberi yapımcısı Ben Stiller verdi. Severance 2. sezon ne zaman yayınlanacak?
Severance 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Ben Stiller tarafından yapılan paylaşıma göre, bilim kurgu dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlamış durumda. Hollywood’da yaşanan grevler nedeniyle geçtiğimiz yıl durdurulan çekimler, 2024’e girilmesiyle hız kazandı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Stiller yaptığı açıklamada, Severance’ın başrol oyuncusu Adam Scott önderliğindeki kadronun sete geri döndüğünü ifade etti. Yapımcı, “Sekiz aydan fazla süren gecikmelerin ardından Severance 2. sezonun prodüksiyonuna nihayet yeniden başladığımız için çok heyecanlıyız” dedi.



Ben Stiller’ın açıklamasına göre, ilk sezonda yaratılan gizem daha da artacak. Dizinin kurgusal dünyasındaki Lumon Industries çalışanlarını daha fazla heyecan bekliyor. “Ekibimiz 1. sezonda yarattığımız gizemli dünyanın yeni derinliklerini keşfetmek için çok çalışıyor” dedi.

Daha önce izlemeyenler için Severance, Lumon Industries’de iş/kişisel anılarını birbirinden ayıran ve “kıdem tazminatı” adı verilen bir prosedürden geçen çalışanları konu alıyor. Büyük beğeni toplayan ilk sezon, 14 dalda Emmy’ye aday gösterilmişti.




Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.