IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Bilim ve Teknoloji (https://www.ircforumu.org/bilim-ve-teknoloji/)
-   -   Gülse Birsel Avrupa Yakası için ilk mesajı verdi (https://www.ircforumu.org/bilim-ve-teknoloji/16809-gulse-birsel-avrupa-yakasi-icin-ilk-mesaji-verdi.html)

Keystone 13 Eylül 2021 09:19

Gülse Birsel Avrupa Yakası için ilk mesajı verdi
 
Gülse Birsel Avrupa Yakası için ilk mesajı verdi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gülse Birsel Avrupa Yakası için ilk mesajı verdi. Son olarak Jet Sosyete ile izleyicilerin karşısına çıkan Birsel beklenen reaksiyonu alamamıştı. Buna rağmen Jet Sosyete’nin Avrupa Yakası’na atıfta bulunduğu bölüm ciddi anlamda beğeni toplamıştı.

Bunun üzerine Avrupa Yakası’nın tekrardan yayınlanıp yayınlanmayacağı soruları ortalarda dolaşmaya başladı. Son olarak Avrupa Yakası’nın tekrar Exxen’de yayınlanacağı iddia edilmişti. Görünen o ki bu iddialar doğru çıkacak.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Birsel, hali hazırda bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu. Birsel hesabından yaptığı açıklamada şu satırlara yer verdi.

“ Paniğe infiale gerek yok arkadaşlar. Ben yazıyorum. Hayır çünkü sokakta filan durdurup fırça atıyorsunuz ya, ondan diyorum. Vallahi yazıyorum, boş durmuyorum. Evet komedi. Dijitale. Daha seyretmenize zaman var. Sağ olun, işime dönüyorum, sevgiler.”

Bu açıklamada asıl dikkat çeken unsur Birsel’in dijital için bir dizi hazırladığını söylemesi. Kesin olmamakla birlikte Birsel’in Exxen için Avrupa Yakası’nı hazırladığını söyleyebiliriz.

Avrupa Yakası zamanına damga vurmayı başarmış bir yapımdı. Dileriz yeni gelecek olan devam bölümleri de aynı tadı verir. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Yazgı 13 Eylül 2021 09:22

İzlerdim ama şu an olsa izlemem sanırım. :dusunen:

Otis 13 Eylül 2021 09:26

Her şey zamanında güzel o zamanın toplum ile şimdiki aynı değil ayrıca kadro çok değişir bence tat vermez


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.