IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Bilim ve Teknoloji (https://www.ircforumu.org/bilim-ve-teknoloji/)
-   -   ATÜ Avrupa'nın bilim ve teknoloji haritasına yön veriyor! (https://www.ircforumu.org/bilim-ve-teknoloji/110243-atu-avrupanin-bilim-ve-teknoloji-haritasina-yon-veriyor.html)

Merve 23 Kasım 2023 11:51

ATÜ Avrupa'nın bilim ve teknoloji haritasına yön veriyor!
 
ATÜ, 10 AB üniversitesiyle konsorsiyum kurarak Avrupa ağını genişleterek uluslararası iş birlikleri, projeler ve Erasmus+ imkanlarını artırdı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ), uluslararası alanda tanınırlığını artırmak amacıyla 11 Avrupa Birliği ülkesinden üniversitenin yer aldığı bir konsorsiyumun kurucularından biri oldu. ATÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Portekiz'de düzenlenen toplantıda konsorsiyum üyesi 10 AB üniversitesi rektörü ile bir araya geldi.

Konsorsiyumun Hedefleri:

Bu konsorsiyum, AB projeleri, uluslararası iş birlikleri, akademik çalışmalar ve ziyaretlerin yanı sıra Erasmus+ kapsamında ikili anlaşmaların yapılmasını da içeriyor. Bu sayede ATÜ'nün akademik kadrosu daha fazla AB üniversitesi ile ortak projeler yürütebilecek, öğrenciler ise AB ülkelerinde eğitim ve staj imkanlarından faydalanabilecekler.

Kaynak: İHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.