IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2021, 06:12   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sergen Yalçın'ın istifası kapıda! Yönetimin hoca listesinde 4 isim dikkat çekiyor

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa etmesi gündemde. Deneyimli hocanın olası ayrılığı sonrası siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, Rıza Çalımbay, Bilic ve Andrea Pirlo yeni teknik direktör adayları olarak dikkat çekiyor.
Şampiyonlar Ligi'ni puansız tamamlayan ve Süper Lig'de de 9. sırada yer alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın için ayrılık çanları çalıyor. Siyah-beyazlıların deneyimli hocayla yolları ayırması durumunda yerine geçecek muhtemel adaylar belli oldu.


İLK ADAY ŞENOL GÜNEŞ
A Spor'dan Sercan Dikme'nin aktardığı bilgiye göre; Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılması durumunda ilk aday Şenol Güneş. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımla daha önce 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Son olarak Türkiye Milli Takımı'nı çalıştıran Güneş, alınan kötü sonuçların ardından gönderilmişti.

RIZA ÇALIMBAY TAKIMIN BAŞINA GEÇEBİLİR
Bir başka Beşiktaş efsanesi olan Rıza Çalımbay da Sergen Yalçın sonrası aday listesinde. Tecrübeli hoca, aktif olarak Süper Lig ekibi Sivasspor'u çalıştırıyor. 12/13 ve 14/15 sezonları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Bilic, yeniden Beşiktaş'ın başına geçebilir. Hırvat teknik adam yaz aylarında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş ancak Beijing Guoan'ın ayrılmasına izin vermediği için sarı-lacivertli takımın başına geçememişti.

PIRLO DA LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BİRİ
Son olarak Serie A temsilcisi Juventus'u çalıştıran Pirlo, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları listesinde yer alıyor. Pirlo, Juventus'ta kötü günler geçirse de teknik direktör arayışı içerisinde olan birçok takımın listesinde adı geçen isimler arasında.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:55.