IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 25 Şubat 2024, 11:46   #1
Standart Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Uyumu


Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği
Burçlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler özellikle partnerleri ile aralarındaki astrolojik uyumu merak ederler. Bu uyum şemasının birer üyesi de yay burcu erkeği ve başak burcu kadınıdır.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Uyumu
Ateş grubuna dahil olan yay ile toprak grubuna dahil olan başaklar içinde tıpkı ateş ile toprak arasındaki gibi bir iletişim vardır. Bu ilişkinin özü parlamakta olanı söndürmek prensibine çokça benzemektedir. Yani günlük yaşamda karşılaşılabilecek herhangi bir probleme karşı gösterilen öfke, üzüntü, stres ve hatta mutlu olma gibi durumlarda birbirlerini baskılayabilecek iki türdür.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Aşk Uyumu
Başak kadını fazlasıyla kibar ve naziktir. Yay erkeğinin direkliği onu incitebilir. Hatta patavatsızlığı sebebinden zaman zaman başı belaya bile girebilmektedir. Zamanla yay erkeğinin kötü niyetli olmadığı anlaşılırsa ilişkileri uzun süreli ve huzurlu duruma gelebilir.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Sevgi Uyumu
Uyum yakalamak için ilk olarak birbirinize karşı sabırlı olursanız bu ilişki fazlasıyla güzel gidebilir. Fakat bazı sorunlar ile bu ilişkinin bitmesi an meselesi de durumuna gelebilir. Mesela başak burcunun alınganlığı karşılığında partnerinin pat diye söylediği cümleler bazı zamanlarda kırıcı duruma gelebilir. Bu da oldukça alıngan durumda bulunan başak kadınını yaralayabilir.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu
Bu iki burcun birbirleri arasındaki ten uyumu da diğer özellikleri gibi birbirlerini tatmin etmeye yönelik olacaktır. Fakat Başak burcu kadının partnerine karşı fazla talepkar olması yatak uyumunu bozabilecek bir durumdur.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Evliliği ve Evlilik Uyumu

Bu evlilik dönemi ikili için bir eğitim zamanı gibi de düşünülebilir. Çünkü bu burcun önlemli hareket etmesi yay burcunun ise yaşamı hızlı yaşaması aracılığıyla partneri düşünerek hareket edebilmeyi, o da hızlı adım atabilmenin tehlikeli olmadığını öğrenilecektir.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu

Her iki dönem de bağımsızlığına fazlasıyla düşkün olduğu için ilişkinin dengede bulunması zordur. Bahsedilmekte olan bu bağımsızlık yay burcunun yaşamlarına partnerinin de düşünmesindeki bağımsızlıktır. Bundan sebep ilişkiyi dengede tutabilmek için her iki tarafında bu özelliklerinin dahilinde olması ve birbirlerinin huylarını olumlu biçimde desteklemeleri gerekir.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Anlaşabilir mi?
Bu ikili uzun dönemli ve harika giden bir ilişki istemekteler ise her iki tarafın da önemli fedakarlık yapması gerekmektedir. Bu fedakarlıkların en tepesinde başağın güvene olan tutkusu sebebiyle partneri özgür ruhundan, o da çalışabilme ve iş aşkından feragat edilmesi gerekmektedir. Çünkü yaşanabilecek aksi mevzularda her iki tarafta bu özellikleriyle birbirlerini şiddetli biçimde vurmaya çalışacaktır.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği İletişim Uyumu
İki burçta değişiklik ve esnektir, basit adapte olabilen açık fikirli bireylerdir. Yay erkeğinin risk alması ve iyi oluşu, partnerinin hoşuna gitmektedir. Başaklar dikkatli ve önlemlidir, ani tepkilerle hareket etmez. Bu sebeple beraberlikleri iyi olur. Yay erkeği düşünülerek hareket etmesini, partneri de seri adım atmasını öğretilmelidir. Başak kadını genelleme yapılmaktan ve abartıdan hiç hoşlanmaz, eşlerine detaylı düşünmesi hususunda yardımcı olmalıdır.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği İlişkisi ve İlişki Uyumu

Aklı devamlı dolu olunca da bazen karşısındaki bireyi dinlemeyerek onu kırabilir ve onunla anlaşmama durumunun verdiği çelişki sebebiyle de tehlikeli diyaloglara girilebilir. Bunlar dışında düşünme şekilleri ve düşüncelerini faaliyete geçmelerindeki işleyişleri birbirlerine fazlasıyla benzediği için aralarında ister istemez bir uyuma neden olmaktadır.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Birbirlerini Nasıl Etkiler?
Bu birlikteliğin özü parlayanı söndürmek prensibine fazlasıyla benzer. Yani günlük hayatta karşılaşılabilecek herhangi bir probleme karşı gösterilen öfke, üzüntü, stres ve elbette mutluluk gibi durumlarda birbirlerini baskı oluşturabilecek iki burçtur. Bunun yanı sıra yay, ateş grubunun en tutkulu burç iken aynı biçimde partneri de toprak topluluğunun en tutkulu burcudur.

Başak Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Birbirlerine Nasıl Davranmalı?
Başak kadını iş yaşamına olan tutkusu partnerine zaman ayıramaması manasına da geldiği için her erkek tarzında ilgisiz kalmak istemeyen yay erkeğini uzaklaştırır. Bunun dışında her iki burçta kendilerini aşk, tutku ve sadakat üçgeni içerisinde ve esnek, açık fikirli olma ve basit adapte olma özellikleriyle kendilerini tatmin edebilecekleri için gayet yere sağlam basan bir ilişki yaşayacaklardır.
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:00.