IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2023, 01:07   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İnternet Tarifelerine %67 Zam Yapan Türk Telekom

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yayınlanan yeni karar kapsamında Türk Telekom’un toptan tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında zam yapılırken, gelen tepkilere yanıt gecikmedi.
Konuyla ilgili olarak Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, özellikle son 1 yıl içerisinde başka herhangi bir eğlenceye parası yetmeyenlerin internette uzun kuyruklar oluşturduğuna dikkat çekilerek, yapılan yüksek zammın bu duruma bir çözüm üretmesinin beklendiği kaydedildi.
Türk Telekom Basın Sözcüsü Sadık Kurmazcı tarafından yapılan basın açıklamasında, "Artık dışarı çıkıp bir kahve bir bira içmeye bile parası yetmeyen vatandaşlarımızın bu süreçte nispeten ucuz kalan internete adeta hücum etmesi nedeniyle server'lar önünde uzun kuyruklar oluştuğuna şahit olduk" denirken, zam kararının kuyruklar nedeniyle oluşan mağduriyetleri gidermeyi amaçladığı ifade edildi.
1 Nisan'dan itibaren yürürlüğe girecek olan zamlı tarifelerin ardından özellikle instagram, youtube ve tiktok gibi video ağırlıkı platformlare erişimde hissedildir bir rahatlama beklediklerini de sözlerine ekleyen Kurmazcı, "Fakirliğini internette video izleyerek unutmaya parası yetmeyecek kadar fakir olanlar ne yapacak?" şeklindeki bir soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Onlar da artık bütçelerine daha uygun avunma yöntemlerine yönelecekler. Çok şükür ülkemiz bu açıdan kendi kendine yetebilen bir ülke. Bir yığın televizyon kanalımız hepsinde de onlarca dizi var. Ondan sıkılırsanız Survivor var. O da kesmediyse akşam haber kanallarında saçma sapan tartışma programları var. Bir şekilde elektrik faturasını ödeyebilenlerin bu süreçte çok bir sıkıntı yaşamayacağına inanıyoruz. Ha o da yoksa mesela önümüz Ramazan. Evde mum ışığında geleneksel eğlencelerimiz olan Karagöz ve Hacivatı da yeniden canlandırarak hoşça vakit geçirmek için harika bir fırsat. Ayrıca eskiden internet mi vardı? Yoktu. Eskiden fakir değil miydiniz? Fakirdiniz O zaman da delirmediğinize göre demek ki bir çaresi bulunuyor..."


zaytung.com
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:48.