IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumu.org/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Evliliğe yüklenen hayali ve abartılı beklentiler… Pembe Bulutlar Arasında Evlilik (https://www.ircforumu.org/ask-ve-iliskiler/96395-evlilige-yuklenen-hayali-ve-abartili-beklentiler-pembe-bulutlar-arasinda-evlilik.html)

Alisa 13 Haziran 2023 17:36

Evliliğe yüklenen hayali ve abartılı beklentiler… Pembe Bulutlar Arasında Evlilik
 
Pembe bulutlar arasında gözüken, bahçesinde çocukların oynadığı yeşil panjurlu bir ev… Gençlerin ayaklarını yerden kesen hayallerle dolu bir yolculuktur evlilik.
O yola girdikçe bulutlar dağılmaya başladıkça önünüzü daha rahat görür, uzaktan hissettiğiniz gizemin yavaş yavaş kaybolduğunu, büyülü mistik manzaranın yok olmaya, gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığını görürsünüz.

Gençlerin, başlangıçta evliliğe yükledikleri abartılı ve hayali beklentiler, gerçeklerle yüzleşmeye başladıkça zamanla etkisini kaybetmeye ve evlilikte sorunlar da ortaya çıkmaya başlar.

Evlilik hayallerle sürdürülemeyecek kadar gerçekçi, iniş, çıkışları, keskin virajları olan, iki farklı insanın uzlaşmasını gerektiren, içinde rengârenk katmanların olduğu zor ama, zor olduğu kadar hayallerin ötesinde tarifsiz hazların yaşandığı bir yoldur.

Psikolog Bekir Fehmi Örmeci


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.