IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 21:00   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eşimi Çok Seviyorum, Ama

Şayet durum böyle ise okuyacağınız şeyler bu durumun değişmesine vesile olur.


Bireyin eşini gerçekten sevmesi çok önemli ve güzeldir. Ancak unutulmamalıdır ki; bu sevginin coşkunluğunu artıracak olan, sevginin, sevgi duyulan şahıs ile paylaşılmasıdır. Çünkü; birey sevgisini muhatabına hissettirdikçe, bu sevgi karşı tarafa yansıyacak ve karşı tarafta da daha coşkun bir sevgi oluşturacaktır. Ve bu sevgi alışverişi sürdükçe bireylerin evlilikleri, sevgi yönü ile daha da kuvvetlenecektir. Tabii buradan evlilik için tek önemli unsurun sevgi olduğu anlamı çıkarılmamalıdır.

Ben burada sadece evlilikteki sevgi unsurunu ele aldım, yoksa saygı, güven, sadakat gibi birçok temel unsurun da göz ardı edilmemesi gerekir. Peki sevgi nasıl hissettirilir? Hemen belirtelim ki, ;ben içimden seviyorum; sözü kesinlikle eşiniz için tatmin edici değildir. Şayet eşiniz sevginizi fark edemiyorsa, bu sevgiye itimat da edemeyecektir. Sevginizi hissettirebilmenin en güzel yolu öncelikle eşinizi tanımadan geçer. Eşiniz daha ziyade nelerden hoşlanır? Önce bunu belirlemelisiniz.

Örneğin, kimi bireyler sevginin kendilerine sözel olarak ifade edilmesini, kimileri birtakım notlarla hissettirilmesini, kimileri davranışların bu konuda esas olduğunu ve kimileri ise hediyelerle sevginin hissettirilmesini isteyebilirler. Siz bu yöntemlerden birini veya kendinizce belirlediğiniz farklı yöntemleri kullanarak sevginizi gösterebilirsiniz. İsterseniz eşinizin istediği şekilde değil de, kendi tarzınızla sevginizi gösterin.

Burada önemli olan samimi ve doğal olmanızdır. Yaptığınız bu sevgi iletimi ise, başta eşinizin sevginize güvenmesini ve dolayısıyla size sevgi duyuyor olmaktan daha fazla memnun olmasına neden olacaktır. Bunun dışında evdeki pozitif ortam artacak ve iletişiminize yansıyacaktır. Şayet çocuklarınız varsa, onların da bu sevgi ortamından fazlasıyla istifade edeceklerini unutmayın.

Alıntı
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:27.