IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 20:48   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eski Sevgiliden Arkadaş Olur mu

Eski sevgiliden arkadaş olurmu sorusunun cevabı hep merak edilmiştir bu oldukça zor bir durum olsa gerek sevgiliniz olan birini arkadaş gibi görmek kimilerine göre zordur kimilerine göre olabilecek bir durumdur.Açıkçası bende eski sevgilinin arkadaş olamayacağını düşünenlerdenim.

Eski sevgiliden arkadaş olurmu sorusunun yanıtını aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz..

Eski sevgiliden arkadaş olmaz nedenmi? Çünkü sevgilinizin eski olması demek sizin onunla iyi anlaşamadığınız demektir bu nednele anlaşamadığınız biriyle nasıl arkadaş olabilirsinizki?Birde şu var eğerki eski sevgilinizi hala seviyorsanız onunla arkadaş olmanız yapacağınız en büyük hatadır.Tam tersi bir durum söz konuus ise eski sevgiliniz sizi hala seviyorsa sizden ileride arkadaşlık dışında bir çok beklentisi olacaktır bu beklentiler ileriki zamanlarda takıntıya dönüşebilir ve bu sizi fazlasıyla yoran bir durum haline gelebilir.

Birbirinize yakınken sevgiliyken aranızda kurulamayan iletişimin bağın arkadaşken kurulması nerdeyse imkansızdır.Yok siz hala hayır ben sevgilimle arkadaş olabilirim diyorsanız karar size kalmış en doğru kararı verecek olan kişi yine sizsiniz yalnız olacakları bilmeli ve dikaktli olmalısınız.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:11.