IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2022, 11:06   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni iPhone 15 Ultra sızıntısı..

Yeni iPhone 15 Ultra sızıntısı, daha yüksek fiyatları ve etkileyici özellikleri ortaya koyuyor.



LeaksApplePro, yaklaşmakta olan iPhone 15 Ultra'nın önceki nesil iPhone 14 Pro Max'e göre önemli bir artışla 1299 $'a kadar çıkabileceğini açıkladı. Bunun, Apple'ın marjlarını etkileyen artan üretim maliyetleri ve enflasyondan kaynaklandığı bildiriliyor.

Sızıntı, iPhone 15 Ultra'nın 1799 $ fiyat etiketini ortaya koyuyor
Apple'ın merakla beklenen iPhone 15'i, yeni nesil akıllı telefonun bir dizi etkileyici özellikle geleceğini öne süren çok sayıda sızıntı ile oyunun kurallarını değiştirecek şekilde şekilleniyor. Bununla birlikte, bu özelliklerin bir bedeli olacak gibi görünüyor; sektör içinden LeaksApplePro yakın zamanda iPhone 15 Ultra'nın başlangıç ​​fiyatının 1299$'a kadar çıkabileceğini, iPhone 14 Pro Max'te 200$'lık bir artışa ve tek nesildeki en büyük sıçramaya sahip olabileceğini açıkladı. iPhone geçmişinde.



LeaksApplePro'ya göre, artan üretim maliyetleri ve enflasyon, Apple'ın marjlarına zarar vererek şirketin fiyatları artırmak zorunda kalmasına neden oldu. 1299$ başlangıç ​​fiyatının sadece iPhone 15 Ultra için geçerli olduğunu ve serideki diğer cihazların ne kadara mal olacağının henüz bilinmediğini belirtmekte fayda var. Bununla birlikte, iPhone 15 Ultra'nın 1TB modeli için potansiyel olarak 1799 $'a kadar çıkabileceği göz önüne alındığında, aralığın geri kalanının da fiyat artışları görmesi muhtemeldir.

Daha yüksek fiyat etiketine rağmen, iPhone 15 Ultra, paranızın karşılığını fazlasıyla almaya hazır. Akıllı telefonun minimum 256 GB depolama alanıyla, mevcut 128 GB giriş noktasının iki katına çıkması ve çift ön kamera ve daha yavaş Lightning bağlantı noktasının yerini alacak Thunderbolt 4 (40 Gbps) ile USB-C ile birlikte gelmesi bekleniyor. USB 2.0 hızları (480Mbps/0.48Gbps).

Ayrıca LeaksApplePro, iPhone 15 Ultra'nın sağlamlığı ve dayanıklılığıyla tanınan ancak aynı zamanda önemli fiyat artışları olan bir malzeme olan titanyumdan üretileceğini açıkladı. Bu bilginin hala doğrulanmadığını belirtmekte fayda var ve LeaksApplePro, iPhone 15 serisinde hangi modellerin titanyumdan üretileceğinin henüz netleşmediğini belirtti.

Genel olarak, iPhone 15 zorlu bir cihaz olacak gibi görünüyor, ancak ABD'li alıcıların bunun için bir prim ödemeye hazır olmaları gerekecek gibi görünüyor. iPhone 15 hala geliştirme döngüsünde olduğundan, cihazın resmi çıkış tarihine yaklaşırken daha fazla sızıntı ve güncelleme için göz kulak olmaya değer.






Keyifli Forumlar Dilerim.






Kaynak: Shifdelete
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:25.