IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Hobby
  • 1 Post By She

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2023, 18:17   #1
Carpediem
Hobby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iQOO Tablet pazarına giriş yaptı

iQOO Tablet pazarına giriş yaptı


iQOO, ilk tablet cihazı olan iQOO Pad ile tablet pazarına girmeye hazırlanıyor. Resmi bir lansman tarihi teyit edilmemiş olsa da, cihaz hakkında bilgiler gelmeye başladı.


iQOO Pad için belirlenen model numarası “PA2373”. Tablet 3C Sertifikasyon sitesinde de görüldü, bu yüzden çıkış tarihi yakın diyebiliriz. Sertifikasyon, bu modeli açık bir şekilde bir tablet bilgisayar olarak tanımlar ve piyasaya sürülmesiyle ilgili beklentilere katkıda bulunuyor.

Tablet Vivo’nun V4440L0B1-CN model numaralı 44W FlashCharge adaptörüyle birlikte gelir. Bu şarj cihazı, standart 10 W seçeneği, 18 W hızlı şarj modu ve etkileyici 44 W hızlı şarj özelliği dahil olmak üzere birden fazla şarj modu sunuyor.

iQOO Pad’in, değiştirilmiş bir yonga seti içeren Vivo Pad2’nin yeniden markalandırılmış bir versiyonu olacağı düşünülüyor. iQOO Pad, Dimensity 9000’in hız aşırtmalı bir çeşidi olan Dimensity 9000+ yonga setine sahip olacak. TSMC’nin 4nm işlemi kullanılarak üretilen Dimensity 9000+ yonga seti, güçlü bir yapılandırma sunar. 3,2 GHz’de çalışan yüksek performanslı Cortex-X2 Ultra Core, çoklu görevler için 2,85 GHz’de çalışan üç adet Cortex-A710 Performans Çekirdeği ve 2,0 GHz’de çalışan dört adet enerji verimli Cortex-A510 çekirdeği içerir. Mali-G710 MC10 GPU, grafik işlemeyi yöneterek mükemmel görsel performans sağlıyor.
iQOO Pad’in pürüzsüz 144 Hz yenileme hızına ve keskin 2,8K çözünürlüğe sahip büyük bir 12,1 inç LCD ekrana sahip olması bekleniyor . Arka kamera kurulumu 13MP birincil lens ve 2MP makro lensten oluşacak, ön kamera ise özçekimler için 8MP olacak. Tablete güç sağlamak, sık şarj etmeden uzun süreli kullanım sunan sağlam bir 10000mAh pil olacak, cihazın 23 Mayıs’ta görücüye çıkması bekleniyor.


ALINTI
She bunu beğendi.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Kasım 2023, 07:03   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

18 W hızlı şarj modu ve etkileyici 44 W hızlı şarj özelliği dahil olmak üzere birden fazla şarj modu sunuyor. Şarj detayı çok güzel ve en gerekli detay özelliği bu olsa gerek.

Hobby bunu beğendi.
________________

~ E & B ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:00.