IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2024, 16:56   #1
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xiaomi Yüksek Performanslı Pad 7 Serisini Duyurdu

Xiaomi'nin yüksek performanslı Pad 7 serisi piyasaya çıkıyor. 120W hızlı şarj ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile geliyor!

Xiaomi, tablet serisini genişletmeye hazırlanıyor. Şirket, yakın zamanda Pad 7 serisini piyasaya sürmeyi planlıyor ve bu serinin iki model içereceği, Pad 7 ve daha gelişmiş Pad 7 Pro olduğu söyleniyor.

Resmi detaylar henüz açıklanmasa da, bazı sızıntılar ve Çin’in 3C sertifikasyon platformunda görülen bilgiler, Pad 7 Pro’nun muhtemelen 120W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını işaret ediyor.

Gizmo China’nın raporuna göre, Xiaomi’ye ait 24018RPACC model numaralı bir tablet, Çin’in 3C sertifikasyon platformunda ortaya çıktı. Bu sertifikasyon, daha önceki sızıntılara paralel olarak 120W hızlı şarj özelliğini güçlü bir şekilde öneriyor.



Digital Chat Station’a göre, Xiaomi, Nisan 2023’te Çin’de Pad 6 Pro’yu tanıttıktan sonra, şimdi de Pad 7 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelecek amiral gemisi tabletin önümüzdeki ay Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sızıntı yapan kişi, Pad 7’nin geçen yılın Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılmış olacağını, Pro varyantının ise Qualcomm’un en son amiral gemisi SoC’sine sahip olacağını belirtti. Bu, Pad 6 serisine kıyasla önemli bir ilerleme olarak görülüyor.

Pad 6 serisinde hem Pro hem de Max modelleri bir yıl öncesinin yonga setini kullanırken, geçen yaz incelenen standart model eski Snapdragon 870 ile gelmişti.

Android 14 tabanlı özelleştirilmiş HyperOS işletim sistemiyle çalışması beklenen tablet, arkada 50 megapiksel çift kamera konfigürasyonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca, cihazın, uzun süreli kullanım için 10,000mAh’lik büyük bir pil kapasitesine sahip olması ve dört hoparlörlü ses düzeniyle donatılması bekleniyor.



Xiaomi’nin, Nisan 2024’te düzenlenecek bir lansman etkinliğinde Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro’yu resmi olarak tanıtması bekleniyor. Bu tabletler, Xiaomi 14 Ultra ile birlikte piyasaya çıkacak.

ALINTI
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:04.