IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2021, 09:37   #1
Kayıtlı Üye
Ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Spotify v8.6.12.986 mod apk – sinirsiz müzik dinle

Spotify v8.6.12.986 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Spotify Ltd. firmasının üstlendiği mobil platformun en popüler uygulamalarından birisidir. Kullanım alanı olarak Android cihazınızda müzik dinlemek istiyorsanız daima telefonunuzda bulundurmanız gerektiğini düşündüğüm uygulamalardan birisidir. Spotify Music içinde yaşanan genel sıkıntılar ve kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani sınırsız müzik dinleme hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz gibi arama yapma, şarkılar arasında istediğiniz gibi geçiş yapma, reklamsız müzik, sınırsız karıştırma, extreme audio, tekrar özelliği açık gibi birçok özellikten yararlanabilirsiniz. Spotify – Müzik ve Podcast’ler v8.6.12.986 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Binlerce sanatçıya ait milyonlarca müzik parmaklarınızın ucunda olacaktır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur, kullanımı kolaydır. Spotify Play Store’da 22.000.000’den fazla indirilmiştir.

Tıkla indir

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KURULUMU


Spotify Music v8.4.44.661 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.

Spotify 8.4.44.661 mod apk : uygulama içinde dilediğiniz gibi arama yapma, şarkılar arasında istediğiniz gibi geçiş yapma, reklamsız müzik, sınırsız karıştırma, tekrar özelliği açıktır. ÇEVRİMDIŞI dinleme mümkün değildir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)


Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
________________

Unutma;Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz.


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:33.