IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2021, 11:13   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Telvesi Yemenin Sagliga Mucizevi Faydalari

Severek ictigimiz Turk kahvesinin saglik icin son derece yararli bir icecek oldugu uzmanlar tarafindan bildirildi. Yapilan calismalarda kahvenin iceriginde var olan elementler,kanser hucreleri ile savasiyor. Kahve icmek ne kadar faydali ve keyifli ise kahvenin telvesini yemekte bir o kadar faydalidir. Ustelik kahve telvesi yeme aliskanligi edinen bir kiside dinc ve genc gorunum soz konusudur.

Kahve cildi onarirken bir de kisiye dinclik hissini vererek yasindan daha kucuk gorunmesine yardimci oluyor. Kahve ikram ederken ,kahveyi icen kisiler dibini hep birakirlar. Kimi bunu eglencesine fal kapatmak olarak kullanirken kimi ise kahve telvesini cay kasigi yardimi ile severek yiyor. Bazilar bu durum karsisinda sasirtici bir tepki vererek bunu nasil tukettigini soyluyor. Oysaki begenilmeyen o kahve telvesinde kahve icerken alamadigini muthis faydalar bulunmaktadir. Kalp sagligi ile dost olan kahve telvesinin degisIk faydalari bulunmaktadir. Isterseniz sizlere kahve telvesinde var olan mucizevi faydalardan bahsedelim. Bakalim bunlar neler? Gercekten kahve telvesi yemek yararli midir ? Bunu hep birlikte ogrenelim,dogru bir sekilde faydalanalim.


Kahvenin fazla tuketimi her zaman kalp carpintisina yol acar. Ama gunde 2 kere icilen Turk kahvesinin zarari kesinlikle yoktur. Aksine kanserli hucreleri yok ederek,vucudun daha dinc kalmasina yardimci oluyor. Kahve telvesini herkes yiyemez. Kahve telvesinin faydalarinin derinliginden haberdar olanlarinda bunu aliskanlik haline getireceginin dusuncesinde oldugumuzu sizlere hatirlatmak isteriz. Kalp saglikli calissa da cesitli besinler ve hava kirliligi ile kan akimini yeterli bir sekilde pompalamaz. Buda kalbin saglikli bir sekilde calismamasina neden olabilir. Kahve telvesi kalbin daha duzgun calismasina be kuvvetlenmesine yardimci oluyor.

Kahve Telvesi Yemenin Sagliga Mucizevi FaydalariSindirimi zor olan besinlerin emiliminde yasanan sIkintilari en aza indiriyor. Sindirim tembelligine yol acan etkenleri kisa surede ortadan kaldiriyor. Kisacasi kahve telvesi her turlu sindirim sisteminde oncu bir besindir. Bas agrilarina iyi gelir. Cok fazla migreni tutanlar acil durumlarda kahve ictikten sonra kahvenin telvesini yiyerek dogal yontemlerle ilaca bagli kalmadan agrilarini hafifletebilirler.

Nikris agrilarinda etkili bir ilactir. Ozellikle, cilt ve deri kanserlerine karsi tedavi edici ozellige sahiptir. Ciltte olusan yaralarin uzerine suruldugunde iyilesmesine hizli bir sekilde cevap verir. Mide icinde olusan yaralarin kisa surede kurumasina katkida bulunur. Kan dolasimini en iyi sekilde saglar. Kan ve seker seviyesi dusuklugune iyi gelir. Astim ve nefes hastaliklarinda tedavi edici bir ozellige sahiptir. Beyni uyarlar.

Kahve Telvesi Yemenin Sagliga Mucizevi FaydalariZekayi gelistirir. Dusunce sisteminin gidisatini en iyi sekilde duzenleyerek ,olumlu davranislarda bulunmaniza yardimci olur. Moral bozuklugunda size en iyi gelen depresyon ilacidir. Kahve telvesi yiyerek bircok hastaligin onune gecebilir,dinc gorunebilir,ve beyin ve sinir sisteminizin daha duzenli calismasini saglayabilirsiniz. Ayrica tansiyona da iyi gelir.Kahve telvesini gunde bir kere yemeniz yeterlidir. Fazlasi uyku bozukluguna yol acar. Saglikli gunleriniz daim olsun.


ALİNTİ ~
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:55.