IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:43   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Akrep Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Akrep Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Akrep ve yükselen Akrepler ; bu hafta göz önünde olacağınız yerlerdesiniz ama Pazartesi günü tüm gün boyunca ay boşluk olduğu için işinizle ilgili beklediğiniz bazı sonuçları almanız söz konusu olmayabilir. Salı ve Çarşamba günleri Perşembe öğleye kadarki zaman diliminde çok daha hızlı bilgiler karşınıza gelecek ve işlerinizden istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Salı günüyle beraber sosyal çevrenizin hareketli olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz iyi bir noktaya doğru gidiyor onlarla aranızdaki bağlantıların çok kuvvetli olduğunu fark edeceksiniz.

Salı günü hayatınızla ilgili konularda size ilham verecek insanlar devreye girecek, hayal gücünüz yüksek olacak, sanatsal işlere kendinizi vermek isteyeceksiniz ve bu dönem elinizi attığınız ne varsa bu noktalarda destekleneceksiniz. Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini gösterecek önünüzdeki 3 hafta boyunca sevdiğiniz insan daha fazla iş hayatına kendini verebilir ya da onunla olan ilişkinizde bazı geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem bir insanı uzaktan sevmek platonik takılmak ya da bir ilişkiyi gözünüzde büyütme etkisi de devreye girebilir. Yalnız olmayı sevecek ve biraz da yalnızlıktan mutluluk duyacaksınız.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesi 2 hafta boyunca para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi gösterirken maddi konularda güzel çözümler üreteceksiniz. Maddi konulardan farklı alanlara yayılmak isteyeceksiniz ama konunun özünden mümkün olduğunca uzaklaşmayın özellikle ticaretle uğraşıyorsanız bu dönem daha planlı adımlar atmanız doğru olabilir. Cuma günü para ile ilgili konularda bir sorun devreye girebilir ve bardağın boş tarafını görebilirsiniz böyle etkilerden mümkün olduğunca uzak durun. Para ile ilgili işleriniz varsa Cuma gününe denk getirmeyin bu geçici bir süreç olacak önünüzdeki 2 hafta boyunca maddi konularda daha şanslı bir etkiye sahip olacaksınız.

Mars ve Uranüs etkisi Pazar günü devreye giriyor sevdiğiniz insanla bir konuda anlaşmazlıklar iyice görünür olabilir ama karşı tarafı çok fazla zorlamayın karşı taraf da sizin üzerinize gelirse mümkün olduğunca durumları kaşımayın çekişmelerden uzak durun.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:37.