Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2021, 14:29   #1
TeaMStaR
TeaMStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Redmi K50 Pro+'ın özellikleri yok artık edirtecek cinsten

Xiaomi'nin marka farklılaştırması stratejisinin bir ürünü olan Redmi markası, günden güne adını kalıcı hale getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar daha çok orta ve alt segment modelleriyle gündeme gelen ve daha çok fiyat/performans ürünü olarak bilinen Redmi, hem bu algıyı sarsmak hem de akıllı telefon piyasasında daha çok söz sahibi olmak için K50 serisinde kesenin ağzını iyice açmışa benziyor.

Henüz resmi olarak duyurulmayan ancak şimdiden özellikleri sızdırılmaya başlanan yeni serinin en çok dikkat çeken ismi kuşkusuz K50 Pro+ olacak. 120Hz'lik bir yenileme hızıyla AMOLED ekrana sahip olması beklenen bu telefonda, 3.09Ghz Corex-X2 çekirdekli Snapdragon 898 işlemi bulunuyor. Bunun anlamı K50 Pro+ inanılmaz bir potansiyele sahip.

Redmi K50 Pro+'ın özellikleri yok artık dedirtecek cinsten
Aynı iddiasını kamera yönünde de sürdüren cihaz, 108MP kamerasıyla yeniden megapiksellerin konuşulduğu döneme adeta bir selam çakacak. Ayrıca 67W şarj kapasiteli 5.000mAh'lık pili de yine performans meraklılarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

Redmi K50 serisinin ilk olarak Çin'de görücüye çıkacağı bilinen bir durum. Tam olarak bir tarih verilmese de, kulislerde konuşulan zaman Şubat 2022. Bununla birlikte, Çin'deki tanıtımın arkasından tüm dünya genelinde de hızlıca raflardaki yerini alması bekleniyor. Redmi K50, Redmi K50 Pro ve Redmi K50 Pro+ modelleriyle karşımıza çıkacak olan serinin hangi fiyat aralığında olacağı ise henüz bilinmiyor.