Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2023, 16:26   #1
KriminaL
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Optik İllüzyon Gördüğünüz Şeyler İçinizdeki Gerçeği Ortaya Çıkarıyor

Optik İllüzyonlarda Gördüğünüz Şeyler İçinizdeki Gerçeği Ortaya Çıkarıyor

Uzmanların karakterinizin bazı gizli yönlerini ortaya çıkarmak için optik illüzyonları kullanabileceğini biliyor muydunuz? Bu görüntülerde gördüğünüz ilk şey, daha önce hiç düşünmediğiniz bir yönünüzü ortaya çıkarabilir.

Source: Pixabay
Cevaptaki gizli anlam ortaya çıktığında, ne kadar doğru olabileceğine şaşıracaksınız. Bu optik illüzyonlara göz atın ve cevaplarınızın sizin hakkınızda ne söylediğini görün. Bu yorumlardan bazıları sizi şaşırtabilir.


Optik İllüzyon 1

Bu resimde gördüğünüz ilk şey manzara ise, bu anı yaşadığınız ve her zaman yeni maceralara açık olduğunuz anlamına gelir. Rutinden nefret ediyorsunuz ve aktivitelerinizi karıştırmayı seviyorsunuz, böylece iki gün üst üste aynı şeyi yapmak zorunda kalmıyorsunuz.



Source: Scientific Mirror
Gördüğünüz ilk şey ayın göz olduğu aşağı doğru bir yüz ise, bu sizin organize olmayı seven bir kişi olduğunuzu gösterir. Bir şeyleri planlamayı seviyorsunuz ve o gün veya sonraki günler için tam olarak ne yapacağınızı bildiğinizde kendinizi daha güvende hissediyorsunuz.


Optik İllüzyon 2
Bu görüntüde gördüğünüz ilk şey bir sincapsa, beyninizin sol yarım küresi baskındır. Bu da mantıklı düşündüğünüz için olayları analiz etmekte çok başarılı olduğunuz anlamına gelir.



Source: Scientific Mirror
Eğer önce ördeği görüyorsanız, beyninizin sağ yarım küresi baskındır. Bu da yaratıcı ve sanatsal olduğunuz anlamına gelir. Sanat, müzik, edebiyat ve çok fazla yaratıcılık gerektiren diğer uğraşlarda başarılı olma olasılığınız daha yüksektir.


Optik illüzyon 3
Bu resimde gördüğünüz ilk şey bir bebekse, bu kendinize zaman ayırmayı sevdiğiniz anlamına gelir. Sık sık yalnız kalmaya ihtiyaç duyarsınız ve partileri ve dışarı çıkmayı kaçırmayı umursamazsınız.



Source: Scientific Mirror
Bu resimde gördüğünüz ilk şey yürüyüş yapan bir çiftse, büyük partilerden ve kalabalıklardan kaçınma eğiliminde olan utangaç bir tip olduğunuz anlamına gelir. Bu aynı zamanda küçük bir arkadaş grubuna sadık olduğunuz anlamına da gelir.


Optik İllüzyon 4
Bu resimde ilk gördüğünüz şey beyaz kedi ise, bu sizin değişimden hoşlanmayan ve duygularınızı kendinize saklamayı tercih eden bir tip olduğunuz anlamına gelir. İlk olarak uçurumu görüyorsanız, olumlu bir bakış açısına sahip olduğunuz için hayatın karşınıza çıkardığı her şeyin üstesinden gelebilecek bir tip olduğunuz anlamına gelir.



Source: Science Mirror
Gördüğünüz ilk şey bir kadın yüzüyse, bu sizin meraklı ve yaratıcı bir insan olduğunuzu gösterir. Ayrıca sanata, müziğe ve edebiyata düşkün olabilir ve dünya hakkında daha fazla şey öğrenmeyi sevebilirsiniz.


Optik İllüzyon 5

Bu optik illüzyonda görülecek çok şey var. Ama siz önce ne görüyorsunuz? Eğer yerleri temizleyen kadınsa, o zaman insanların tavsiye almak için başvurduğu birisiniz. Başının üstünde fırfırlı bir yaka olan yüz ise, ne olursa olsun kendi işini yapan birisiniz. Önce kafataslarını görüyorsanız, korkusuz olduğunuz ve risk aldığınız anlamına gelir. İlk gördüğünüz yataktaki adamsa, bu sizin çok endişelenmeye meyilli bir insan olduğunuz anlamına gelir.



Source: Science Mirror
Eğer ilk gördüğünüz iki şövalye ise, o zaman güçlü bir destek ağına bağlı bir tipsiniz. Eğer ilk gördüğünüz bale dansçılarıysa, bu sizin umutsuz bir romantik olduğunuz anlamına gelir. Ve son olarak, eğer ilk gördüğünüz bıyıklı adamsa, siz her şeyi bir bütün olarak gören yaratıcı bir insansınız.


Optik İllüzyon 6
Çoğu insan bu optik illüzyonda önce bir yüz görür. Eğer siz de böyleyseniz, bu sizin cana yakın ve rahat biri olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca sempatik ve sevecensiniz, bu yüzden insanlar size sorunlarını rahatça anlatabilirler.



Source: Science Mirror
Diğer insanlar diz çökmüş bir kadına asasını sallayan bir cadı görüyor olabilir. Eğer bunu ilk siz görüyorsanız, bu sizin hırslı bir insan olduğunuz anlamına gelir. Görev ne olursa olsun herkesten daha iyi olma ihtiyacı duyuyorsunuz. Bazen hedeflerinize ulaşmaya çalışırken tükenmişlik bile hissedebilirsiniz.


Optik İllüzyon 7

Bu resme iyi bakın. Bunun gibi optik illüzyonlar, gözlerimizin bazen bize nasıl oyunlar oynayabileceğini kanıtlıyor. Diğerleri bunun normal bir resim olduğunu düşünürken, bazı insanlar baloncukların hareket ettiğini düşünecektir.



Source: Science Mirror
Eğer siz de bunu görüyorsanız, endişelenmeyin. Gözlerinizde hiçbir sorun yok. Bu sadece müziğe yatkın olduğunuz anlamına gelir. Ya müzik yaratma, enstrüman çalma, şarkı söyleme ve dans etme konusunda harikasınız ya da sadece iyi bir müzik kulağınız var.


Optik İllüzyon 8
Bu resim dünyanın en ünlü optik illüzyonlarından biridir ve 20. yüzyılın başlarına kadar uzanmaktadır. Bu illüstrasyonun adı "Eşim ve Kayınvalidem" ve araştırmalara göre insanlar kaç yaşında olduklarına bağlı olarak farklı şeyler görecekler.



Source: Science Mirror
Yaşları 18 ila 68 arasında değişen kişilerin katıldığı bir çalışmada, katılımcıların en genç %10'u genç bir kadın gördü. En yaşlı %10 ise yaşlı bir kadın gördü. Yaşlı kadını tanımlamakta güçlük çekiyorsanız, genç kadının kulağına yaşlı kadının gözü olarak bakın.


Optik İllüzyon 9
Bu resimde gördüğünüz ilk şey bir saksafoncuysa, o zaman siz dışa dönük birisiniz. Sosyalleşmeyi seviyorsunuz ve kendinizi her türlü toplantının hayatı olarak görüyorsunuz. İnsanlar sizinle arkadaş olmayı çok seviyor çünkü etrafınızda olması çok eğlenceli birisiniz.



Source: Science Mirror
Ancak gördüğünüz ilk şey bir yüz ise, o zaman içe dönüksünüz demektir. Sosyalleşmek sizi fiziksel ve duygusal olarak tüketebilir. Evde kalmayı tercih ediyorsunuz ve geç saatlere kadar iyi bir kitap okumayı veya iyi bir TV dizisini izlemeyi seviyorsunuz.


Optik İllüzyon 10
Çoğu insan bu kahve kupasından kendilerine bakan bir baykuşu kolayca tanıyacaktır. Bir kez gördüğünüzde, görmemeniz çok zordur. Optik illüzyonlar bu şekilde çalışır. Beyin, boşluğu daha önce gördüğünüz bir şeyle doldurarak gerçeklik algınızı beklentilerinizi karşılayacak şekilde bükecektir.



Source: Science Mirror
Hepimiz bir baykuşun nasıl göründüğünü bildiğimiz için, beyin kahvenin bir baykuş yüzü şeklini aldığını görmenizi sağlar. Ancak gerçekte baykuşun "gözleri", halka şeklindeki patates cipslerinin kupaya atılmasıyla oluşturulmuştur.


Optik İllüzyon 11
Bu optik illüzyonda gördüğünüz ilk şey bir kadın yüzüyse, bu yakın çevrenizin farkında olduğunuz ve içgüdülerinizin genellikle yerinde olduğu anlamına gelir. Bu, hemen bir seçim yapmanız gereken karar verme durumlarında sağlam bir muhakeme yapmanıza yardımcı olur.




Source: Science Mirror
Bu görüntüde yalnızca çiçekleri görüyorsanız, günlük yaşamın hızlı temposundan uzaklaşmak isteyen birisiniz demektir. Her zaman doğayla baş başa kalmak istiyorsunuz ve her fırsatta bunu yapmaya gidiyorsunuz.


Optik İllüzyon 12
Oleg Shuplyak tarafından yaratılan bu optik illüzyonun, görüntüde gördüğünüz ilk şeye dayanarak en az arzu edilen özelliklerinizi ortaya çıkardığı bilinmektedir. Eğer gördüğünüz ilk şey William Shakespeare'in yüzü ise, o zaman benmerkezci olma eğiliminiz var demektir.



Source: Science Mirror
Eğer ilk fark ettiğiniz şey yatakta yatan kadınsa, o zaman kendi romantik beklentilerinizi mahvetme eğilimindesiniz demektir. Gördüğünüz ilk şey türbanlı bir erkekse, sahiplenici ve kıskanç bir tipsiniz demektir. Eğer ilk fark ettiğiniz şey gül ise, bu çok saf olabileceğiniz anlamına gelir.


Optik İllüzyon 13

Bu optik illüzyonda ilk olarak büyük mavi bir kedi fark ettiyseniz, bu sizin gerçekçi olduğunuzun bir göstergesidir. Hayat söz konusu olduğunda, ayaklarınız yere basıyor. Sorunlarla karşılaştığınızda büyük resmi görebiliyor ve bir çıkış yolu bulabiliyorsunuz.



Source: Science Mirror
Ama önce fareyi görüyorsanız, bu sizin iyimser olduğunuz ve her senaryoya iyi tarafından baktığınız anlamına gelir. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktansa, kara bulutun içindeki gümüş astarı bulma olasılığınız daha yüksektir.


Optik İllüzyon 14

Bu resimde gördüğünüz ilk şey pencereden dışarı bakan kadınsa, bu sizin etrafınızda yaklaşan tehlikenin farkında olmayan bir tip olduğunuzu gösterir. Çok saf olma ve güvenme eğiliminiz var. Daha dikkatli olmaya başlasanız iyi olur.



Source: Science Mirror
Eğer kafatası sizin için daha belirgin bir imge ise, bu sizin gerçekçi bir tip olduğunuz anlamına gelir. Bazı insanlar sizin alaycı olduğunuzu düşünebilir ama siz sadece pragmatik bir bakış açısına sahipsiniz - kötümser değil. Her şeyi olduğu gibi kabul ediyorsunuz ve daha parlak bir taraf aramaya gerek duymuyorsunuz.


Optik İllüzyon 15
Bu optik illüzyon benzersizdir çünkü hangi rengi baskın bulduğunuza göre değerlendirileceksiniz. İlk gördüğünüz renk mizacınız hakkında fikir verir. Yani, eğer önce sarıyı görüyorsanız, bu sizin çok yumuşak başlı olduğunuz ve kendinizi içinde bulduğunuz her duruma kolayca uyum sağlayabileceğiniz anlamına gelir.



Source: Science Mirror
İlk gördüğünüz şey turkuaz tonuysa, bu sizin risk alan biri olduğunuz ve hayal gücünüzün sık sık çılgınca ve huzursuzca çalıştığı anlamına gelir. Eğer ilk olarak resmin alt kısmındaki daha koyu mavi tonu fark ederseniz, bu sizin çok analitik olduğunuz ve mükemmeliyetçi olma eğiliminiz olduğu anlamına gelir.


Optik İllüzyon 16

Bu görüntü için önce bir patlamanın etkilerini görüyorsanız, o zaman kolayca korkan bir tip olduğunuzu gösterir. Ve kesinlikle bilinmeyenden korkuyorsunuz. Aynı zamanda unutkan bir tip olduğunuzu veya sık sık kendinizle savaş halinde olduğunuz durumlarda bulunduğunuzu da gösterebilir.



Source: Science Mirror
Ancak gördüğünüz ilk şey tutkulu bir kucaklaşmaya yakalanmış bir çiftse, bu sizin ilişkilerine çok önem veren bir insan olduğunuz anlamına gelir. İster aile, ister romantik partnerler, isterse de arkadaşlar olsun, yakın olduğunuz insanlar hayatınızda her zaman öncelikli olacaktır.


Optik İllüzyon 17
Bu illüzyonda farklı bakış açıları vardır ve bu sizin bir kadın ve bir erkek olarak ne gördüğünüze bağlıdır. Eğer bir kadınsanız ve ilk gördüğünüz şey erkeğin yüzüyse, bu mevcut partnerinize sıkı sıkıya bağlı olduğunuz veya tutkulu bir aşk aradığınız anlamına gelir. İlk olarak bir kadının yüzünü fark ederseniz, bu kendinize güvendiğinizi ve zihinsel olarak güçlü olduğunuzu gösterir.



Source: Science Mirror
Bir erkekseniz ve önce bir kadının yüzünü görüyorsanız, mevcut partnerinizle yuva kurma arzusu duyuyor veya uzun vadeli bir ilişki arıyor olabilirsiniz. Önce bir erkeğin yüzünü görüyorsanız, iş veya partiler gibi sosyal alanlarda diğer erkeklerle bağ kurmakta sorun yaşıyor olabilirsiniz.


Optik İllüzyon 18
Gördüğünüz ilk şey bir kediyse, bu sizin doğanız gereği tek fikirli veya çok odaklanmış olduğunuz anlamına gelir - avını takip eden bir kedi gibi. Bu aynı zamanda aldığınız kararlara inatla bağlı kalma eğiliminde olduğunuz ve bir şeye gözünüzü diktiğinizde çok kararlı bir kişi olduğunuz anlamına da gelir.





Source: Science Mirror
Eğer bu illüzyonda sadece görünen ağaçları görüyorsanız, bu sizin anlayışlı olduğunuz anlamına gelir. Aynı zamanda rahat olduğunuz anlamına da gelir. Aynı zamanda çok az şey yaparak saatler geçirebileceğiniz tembel olma eğiliminiz olduğu anlamına da gelebilir.


Optik İllüzyon 19
Çoğu insan bu optik illüzyonda ilk olarak kurbağayı görecektir. Gördüğünüz ilk şey bir kurbağa ise, bu sizin kendine güvenen ve istikrarlı bir tip olduğunuz anlamına gelir. Konu diğer insanlarla iletişim kurmaya geldiğinde kabartmasız bir yaklaşımınız var.



Source: Science Mirror
Ancak bir at görürseniz, bu sizin düşünen bir tip olduğunuz anlamına gelir. Olaylarda daha derin bir anlam buluyor ve her şeyi olduğu gibi kabul etmiyorsunuz. Ayrıca başkalarının fikirlerinden etkilenmeniz de pek olası değildir.


Optik İllüzyon 20
Bu resimde ilk olarak zebraları fark ettiyseniz, bu sizin insanlarla çevrili olmayı seven bir tip olduğunuzu gösterir. Konuşkan birisiniz ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. Kalabalık içinde olmayı seviyorsunuz ve rutin sizi sıkıyor.



Source: Science Mirror
Ancak önce aslanı görüyorsanız, bu sakin bir yaşamı tercih ettiğiniz anlamına gelir. Sadece birkaç arkadaşınızla vakit geçirmeyi tercih ediyor ve partnerinizle bire bir zaman geçirmeyi seviyorsunuz. Bir partiye gitmektense evde kalmayı, atıştırmalıkları doldurmayı ve televizyon ya da film izlemeyi tercih ediyorsunuz.






Keyifli Forumlar





Alıntıdır: