Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2022, 13:54   #1
KriminaL
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Windows 11 22H2 güncellemesi, bilgisayarları yavaşlatan garip bir hatayı düzeltir


Windows 11, 22621.898 derlemesi için yüksek CPU kullanımını tetikleyen Dosya Gezgini gibi yeni özellikler ve hata düzeltmeleri alıyor. Detaylar burada.




Bugün Windows, Windows 11 Yapı 22621.898'i (KB5020044) Windows 11, sürüm 22H2'de Sürüm Önizleme Kanalında Insider üyelerine yayımladı. Yeni test yapısı bazı hataları düzeltir ve önyükleme için bazı küçük yeni özellikler ekler.

22621.898 derlemesi için hata düzeltmeleri

Windows 11'de yüksek CPU kullanımını tetikleyen, PC'nizi yavaşlatan ve bazen bir dosyayı açarken meydana gelen Dosya Gezgini sorunu için önemli bir hata düzeltmesi var. Bağlam menülerini ve menü öğelerini kapatırken Dosya Gezgini'nin tamamen ele geçirdiği başka bir sorun da giderildi. Ayrıca, birincil antivirüs olmadığında Microsoft Defender'ı etkileyen bir sorun düzeltildi. Microsoft Defender pasif modu kapatamadı. Bu sorun, Akıllı Uygulama Denetimi'ni (SAC) kapattığınızda oluştu.



yrıca, yeni Windows 11 test derlemesi, bazı uygulama kontrol politikalarının izin vermediği Tehlikeli Uzantılar listesine .wcx'i ekledi. Ayrıca, hoparlör uç noktasına yönlendirmek için Dinle özelliğini kullanan mikrofon akışlarını etkileyen bir sorun. Cihazı yeniden başlattıktan sonra mikrofon çalışmayı durdurdu ve bu da düzeltildi. Bazı modern uygulamaları etkileyen bir sorunla birlikte. Açılmalarını engelledi. Düzeltilen başka hatalar da var.

22621.898 derlemesi için Windows 11 yeni özellikleri

Windows 11 test güncellemesi, Ayarlar uygulamasındaki Sistemler sayfasında Microsoft OneDrive abonelerine depolama alanı uyarıları verir. Uyarılar, depolama sınırınıza yaklaştığınızda görünür. Ayrıca depolama alanınızı yönetebilir ve gerekirse ek depolama alanı satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni güncelleme, tüm OneDrive aboneliklerinizden tam miktarda depolama kapasitesi sağladı. Ayrıca Ayarlar uygulamasındaki Hesaplar sayfasında toplam depolama alanını görüntüler.



Yeni güncelleme, Windows Spotlight'ı Kişiselleştirme sayfasındaki Temalarla birleştirdi. Bu, Windows Spot Işığı özelliğini keşfetmenizi ve açmanızı kolaylaştırır. Son olarak, güncelleme kurumsal mesajlar özelliğini ekledi. Bununla birlikte, üçüncü taraf şirketler artık çalışanlarına içerik sağlayabilir. Windows'un varsayılan davranışını kullanmaları gerekmez.

Bunlar bazı yararlı ekstra eklemeler, ancak önemli değil - buradaki ana odak noktası, çok sayıda hata giderme ve bu cephede de bazı hayati işler. Hataları düzeltmenin yanı sıra, yakında Windows 11'e daha büyük değişikliklerin gelmesini bekliyoruz.




Keyfili Forumlar Dilerim.





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]