Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2022, 11:44   #1
JackaL
Kayıtlı Üye
JackaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Toplantı kurallarımız ve bilgilendirme

* Yönetim düzeni (Alt üst ilişkili hiyerarşi düzen )
- Makamların rütbelerin vb. önem sırası, astlık ve üstlük düzeni, aşama gözetilerek yapılan sınıflamadır.
Gün itibari ile !servis admin, !server admin, !co admin ve !oper arkadaşlarımız sunucu ile ilgili sorunları olduğu taktirde sunucu sahiplerini ve genel sorumluyu hiç bir şekilde rahatsız etmeyecektir.
Bağlı olduğu departmanlar ile ilgili sorunlarını önce departman sorumlusuna iletmelidir. Departman sorumlusu ile ilgili sorunlarını sunucu sorumlu yardımcısına iletmesi gerekmektedir.
Örnek; oper, co admin, server admin arkadaşlarımızın sunucu geneli ile ilgili sorunu olduğunda takdirde iletişime geçeceği ilk görevli servis admindir.
Servis admin sorunu network admine iletecektir. Network admin ise sunucu sorumlu yardımcılarına iletecektir.
Sunucu sorumlu yardımcısı sizlerin sorunlarını gideremediği taktirde. Genel sorumlumuz olan Cehennem nickine iletebilirsiniz.
Bu şekilde tüm ekip olarak departman sorunları dahil olmak üzere genel sorunlardan hepimiz bilgi sahibi olacağız.
Bu düzene TurkSohbet.NET yönetim kadrosunun tamamı uymak ile mükelleftir. ( Bu düzene uymayan ve uyumsuzluk sağlayan kişi ve kişiler üst yönetim tarafından alınan karar ile silinecektir )
Arkadaşlar sunucumuz genelinde bir kullanıcı potansiyelimiz var ve gün geçtikçe üzerine gelen arkadaşlarımız var çoğumuz işleyiş ve kurallarımız hakkında bilgi olarak eksik kalıyorsunuz veya konuşulanlar ve yaşananlar hakkında bilginiz yok bilgi sahibi değilsiniz.
Sunucumuz genelinde bir hiyeraşi ve dağılım vardır bunu /motd yazarak görebilirsiniz.
Yardım ve Destek şikayet odamız #operhelp ' tir .
Arkadaşlar bu odamız sunucumuzun şikayet ve öneri odasıdır.
Kullanıcı buraya giriş yaptığı zaman yönetim ekibimizdeki bir arkadaşımız Voicve[+] konuşma hakkı verdi ise konu muhattabı o kişidir.
Kullanıcıya yardım ve destek verilirken başka bir admin veya oper arkadaşımız dahil olmayacaktır voiceyi veren arkadaşımızın sözüne sadece sunucu owner[sahibi] dahil olabilir.
Kullanıcı özel hakları ve özel konuşmaları sunucumuz yönetimi tarafınca karışılmaz ve incelenemez.
Kanal genelindeki huzursuzlukları ve sınırını aşan kullanıcı potansiyelinde oper ve adminlerimiz değil global operator ve sorumluları dahil olacaktır.
Sunucu genelinde oper ve adminlerimiz olarak keyfi işlem ve cezalandırcı şekilde erişim kullanamayız.
Resmi bir sohbet platfromunda hiç bir yönetim insanı kişisel düşünüp karar alamaz.
Oper ve Adminlerimizin Hiyeraşik sistemde sorumluları ve üstleri vardır oper ve adminlerimiz ile sorun yaşıyorsanız #yönetim odamıza girip şikayetinizi ve sebeplerini söylemeniz yeterlidir.
#Opers odamızda diyalog haline 1 e 1 kimse ile girmiyoruz #opers odasında sadece sunucu içerisinde sorun yaşatan ve düzeni bozmaya çalışan kullanıcılarımızın istişaresini yapalım.
#Opers odamızda seslen! yapıldığı zaman lütfen herkes bir . bırakıp konuşma yapacak konu sahibine saygısını gösterip emeğine ve konuşmasına saygı duymakla mükelleftir.
#Opers genelinde bir oper ve admin tartışmayacaktır yönetim ekibinde görev yapan kullanıcı şikayetini ve önerilerini #yönetim odasına yapacaktır.
#Opers Genelinde görev alan bir arkadaşımız #turksohbet ve #ayva odasında @ seviyesinde durabilir fakat % seviyesinde duramaz % seviyesi sadece üst yönetim ve root adminlerin access seviyesidir.
#TurkFM odasında yönetimdeki hiç bir arkadaşımız #TurkFM odasında sorumlu veya görevli değilse işlem uygulamayacaktır ve access eklemesi silmesi yapmayacaktır.
#TurkSohbet , #TurkFM , #Ayva , #Kelime , #Oyun Otojoin odalarımızda tüm yönetim ekibindeki arkadaşlarımız bulunmakla mükelleftir.
Global odalarımızdaki yan görevli odalarımızda @ ve & olan arkadaşlarımıza örnek olacaz kanalımıza ve kullanıcılarımıza sahip çıkarsak ilgi gördüklerini ve sevildiklerini anlarlar.
Tüm oper ve adminlerimizin sunucu yönetim yan odalarından amsg ve ame mesajlarını muaf tutmakla mükelleftir.
Tüm oper ve adminlerimiz , oper pass olan nickinden sorumludur.
Nick değiştirmek oper ve admin 'ler yasatır sadece meşkuliyet durumlarında nick'imizin yanına away veya yok takısı alabiliriz buda sunucumuza şuanda olmadığınız anlamına gelir , yemek dışarda vs gibi mesaj takıları kesinlikle yasaktır.