Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2022, 00:00   #1
JackaL
Kayıtlı Üye
JackaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TurkSohbet.NET Duyurularımız

* TurkSohbet.Net Sistem Duyuruları *

1) ChatGenTR Sunucumuza ait olan mIRC Scriptimizi İndirmek için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine tıklayınız.
2) TurkSohbet.Net Sunucumuza ait olan mIRC Scriptimizi İndirmek için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3) Sunucumuz ile ilgili öneri/şikayet/istekleriniz için #Operhelp kanalına girebilirsiniz.
4) TurkSOHBET Android Mobil Uygulamamızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adresinden Tablet/Telefonlarınıza indirip Güvenle Kullanabilirsiniz.
5) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dene, Yaşa ve Fark ET!
6) Sunucumuzda Nickler Hakkında Soru/Sorunlarınızı #Nickserv kanalındaki Yetkililere Bildirebilirsiniz.
7) Sunucumuzda Kanallar Hakkında Soru/Sorunlarınızı #ChanServ kanalındaki Yetkililere Bildirebilirsiniz.
8) Sunucumuz içerisinde sizi Rahatsız Eden ya da Sunucu Kurallarina (/Rules) uymadığını düşündüğünüz kişileri lütfen #Operhelp kanalına bildiriniz.
9) Lütfen Konuştuğunuz Kelimelere Dikkat Ediniz, İnsanı Hoş gösteren de Boş gösteren de Dilidir. Bu Platformda Dilinizin Klavyeniz Olduğunu Unutmayınız.
10) Şu an Türkiye'nin en elit sunuculari [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adreslerindesiniz.
11) Sunucumuza daha sağlıklı ve güvenilir giriş sağlamak için nickinizi kayit etmenizi tavsiye ederiz. Nick kayit; /ns register 123456 mailadi@turksohbet.net
12) TurkSohbet.NET sohbet ağında size en uygun girişi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfamizdan seçebilirsiniz.
13) Kripto Paralar Hakkındaki Fikir Alışverişlerinizi #Coin Kanalindan Paylaşabilirsiniz.
14) Sunucumuzda sizde Helper olmak ve ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsanız, sunucumuz uzerindeki #HelpSinav kanalına giris yapabilir, görevli arkadaslardan bilgi alabilirsiniz.