Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2022, 02:15   #9
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], çıtayı yükseltmişsin tebrik ederim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sohbetmevsimi ile güzel bi ivme yakalamış ki gayet başarılı ve emek verilen bir irc sunucusu oluşturmuş. Ne zaman girip baksam hep bi canlılık mevcut. Hiç işten anlamadan sektöre girip, bir senelik zaman zarfında bu ivmeyi yakalamak harbiden her babayiğidin harcı değil gerçekten.

Şu kısmı görünce bi değinmek istedim.. (Hakan= 1 Özel Okumaya Karşıyım Forumlarda Konuda açmak İstiyordum /module Komutuyla Girdiginiz Her sunucuda BakabiLirsiniz Spy Kişisel Monutor Tüm Özelleri Okundugunu Göstermektedir.)

Artık bi çok kişi spy modülünün ne işe yaradığını biliyor diye ya modül ismi değiştiriliyor ya da modül gizleniyor. Hal böyle olunca /module komutuyla statüse düşen bir şey yok ama sunucuda özel okunabiliyor. Modül gizli olsa bile ayıkmanız için gerekli olan şeyi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çözmüş. Aslında detaylı olarak anlatıp hatta bi konu açsan herkes bilgilense daha iyi olmaz mı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..