Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2021, 01:17   #3
Absent
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kimse üzerine alınmasın, genel olarak diyorum bunları hani ama, bence özel okumak karaktersizliğin ağa babasıdır.. Sizene milletin özellerinden kardeşim. Baksanıza kendi işinize siz.. Röportajdaki cevaplara nazaran bi kaç sey de ben söyliyeyim.

Birincisi, özel okuma sunucu sahibine özel bir durum değil, modüle kimi eklersen onların istediği kişinin özellerini okuyabileceği bir durumdur. Yani 50 nick ekle, o 50 kişi sunucudaki tüm özelleri okur.

İkincisi, sunucuda reklam oluyosa bunu özel okuyarak değil spamla engellersin. O işin bahanesidir.

Üçüncüsü, özel okuma modülü bir sunucuda kurulu ise, o zaman o sunucuda özel olmasının manası nedir? Kapatın özelleri, kimse özel görüşme yapamasın.

Dördüncüsü, modül vardır ama okunmuyordur denilmiş.. Madem özelleri okumuyosunuz, modülü neden kurdurtuyorsunuz demezler mi adama

Konusu açılmışken bilmeyen ve merak eden arkadaşlar için.. Girdiğiniz sunucuda /module yazıp statuse bakın. Eğer SPY yazılı bir modül görürseniz bilin ki orada özel okunuyodur. Gerçi modülün ismi değiştirilmiş ya da gizlenmiş olabilir. İşi bilmiyosanız anlamanız çok zor ki kafa yormayın boşverin

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..